Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Hírek

Kemény fókusz és komoly céltudatosság kellett ahhoz, hogy tegnap új 24 órás magyar csúcs szülessen – interjú Csécsei Zoltánnal

A hétvégi Balatonalmádiban megrendezett 24 órás országos bajnokságon 277,484 km-t futott Csécsei Zoltán, ezzel átvette Bódis Tamástól a tavaly megszerzett magyar csúcsot és rögvest az idei világranglista élére állt ebben a versenyszámban.

2020. október 26.

Kép
Edzés

Negyedszer a dobogó legfelső fokán – interjú Maráz Zsuzsanna Ultrabalaton győztessel

Maráz Zsuzsanna idén is megnyerte az Ultrabalatont, mint ahogyan eddig mindig, amikor egyéni indulóként rajthoz állt. Kívülről azt látjuk, hogy Zsuzsi elindul és nyer, de azért jó, ha mindenki tudja, ezek mögött a futások mögött bődületes edzésmunka áll.

2020. október 6.

Kép
Hírek

Maráz Zsuzsa negyedszer nyert az UB-n, Bódis Tamás duplázott

Bódis Tamásnak a második győzelme volt a Balaton körül, Zsuzsi viszont mától minden idők legeredményesebb női UB teljesítője lett.

2020. október 3.

Kép
Edzés

„Rettenetesen hiányoznak a találkozások a hegyeimmel…”

Takács Krisztián Csipi, aki a 150 km-es börzsönyi Körön a legtöbbször ért célba, szinte minden hétvégén futott valamilyen rendezvényen. Ebben az elfoglaltságában teljes mértékben megakasztotta a koronavírus, ám ettől függetlenül az edzések nem maradtak abba, sőt a terveket sem írta felül semmi, csupán néhány hónappal későbbre csúsznak.

2020. március 26.

Kép
Hírek

Idén ősszel lesz az Ultrabalaton!

Májusban mindig van egy hétvége, amikor a haza társadalom többsége levonul a Balatonhoz... Nos, ez a hétvége idén októberben lesz!

2020. március 20.

Kép
Edzés

„Erőt merítettem abból, hogy tudtam, sokan bíznak bennem” – Bódis Tamással, a Spartathlon győztesével beszélgettünk

Az idei Spartathlon minden idők legeredményesebb versenye lett hazai szempontból. Bódis Tamás, Bogár János után a második magyar férfi futó, aki nyerni tudott a világ egyik legkeményebb ultramaratoni versenyén.

2019. október 2.

Kép
Hírek

Szuperjó hír! Bezöldül az NN Ultrabalaton

Ma derült ki, hogy az Ultrabalaton a kontinens legzöldebb tömegsport rendezvénye lesz, méghozzá 15 ezer indulóval!

2019. szeptember 12.

Kép
Hírek

Bódis Tamás a tavalyi Spartathlon negyedik hely után idén megnyerte az Ultrabalatont

Tamás tavaly 100 km-ig jutott az UB-n, és ugyan az idei felkészülése nem volt problémamentes, végül 20 óra 26 perccel megnyerte az idei Balaton kerülő versenyt.

2019. május 20.

Kép
Hírek

Szuperjó hír! Bezöldül az NN Ultrabalaton

Ma derült ki, hogy az Ultrabalaton a kontinens legzöldebb tömegsport rendezvénye lesz, méghozzá 15 ezer indulóval!

2019. szeptember 12.

Kép
Hírek

Bódis Tamás a tavalyi Spartathlon negyedik hely után idén megnyerte az Ultrabalatont

Tamás tavaly 100 km-ig jutott az UB-n, és ugyan az idei felkészülése nem volt problémamentes, végül 20 óra 26 perccel megnyerte az idei Balaton kerülő versenyt.

2019. május 20.

Kép
Edzés

A kilométeririgy és a hercegnők: Ilyen volt a tavalyi UB a Runner's World csapatának

Kiadónk, a Marquard Media Magyarország csapata 2019-ben is ott lesz az NN Ultrabalaton rajtjánál, ugyanúgy, ahogy évek óta folyamatosan. Összeszokott csapatunk néhány tagját kérdeztük a 2018-as UB-ről – a szép emlékek szerencsére egyáltalán nem fakultak meg.

2019. április 29.

Kép
Hírek

Holnap 13:13 perckor megnyílik a nevezés az NN Ultrabalatonra!

A XIII. NN Ultrabalatonra 10.13. 13:13 perctől lehet nevezni!

2018. október 12.

Kép
Lélek

"Minél nehezebb a napom, annál jobban kell a futás. Ha meg boldog vagyok, azért!" - Interjú Szilágyi Gyulával, aki 11 hónap alatt a nulláról készült fel az UB egyéni teljesítésére

Szilágyi Gyulát a Generali Runner’s World futótáborban ismertük meg. A tavaszi tábor óta eltelt időben pedig egyedül teljesítette az idei Ultrabalatont és céljai között szerepel az UTT és a Korinthosz versenyeken való részvétel is. Ismerjétek meg ti is!

2018. június 11.

Kép
Hírek

“Megpróbáltam és elbuktam. Ezért visszamentem”- Rakonczay Gábor az UB után, privátban futotta körbe a Balatont

Az Ultrabalaton még csapatban is elég megerőltető verseny, nem hogy egyedül. Rakonczay Gábor viszont nem törődött bele abba, hogy fel kellett adnia a versenyt, hanem néhány nappal később teljesítette a több mint 200 km-es távot.

2018. május 25.

Kép
Lélek

Ultrabalaton 2018 – ahogy az RW csapata látta

A kiadónk minden évben képviseli magát az Ultrabalatonon, így az idei sem maradhatott ki, és természetesen szuper élmény volt most is!

2018. május 17.

Kép
Egyéb

„Leírhatatlan, a mai napig felfoghatatlan érzés!” - Interjú Bogárdi Szilviával, az idei Ultrabalaton női egyéni győztesével

Bogárdi Szilvia, az Ultrabalaton idei női győztese (ideje: 26 óra 13 perc) elmesélte nekünk, hogy milyen volt a nők közül első helyen célba érni a 221 km hosszú Balaton körön. A Szilvivel készült gyors interjúnkat olvashatjátok az alábbiakban.

2018. május 14.

Kép

Regenerálódj az Ultrabalaton utáni napokban ezekkel ételekkel!

Ha te is körbefutottad hétvégén a Balatont, akkor azzal kezdjük, hogy gratulálunk! A következő napokban viszont nem árt jobban odafigyelni a táplálkozásra, hogy megfelelően regenerálódjon a szervezeted a kimerítő futás után!

Kép

Ultrabalaton 2018: Ezeket mindenképpen tedd meg a verseny előtti napokban!

Te is részt veszel az ország egyik legnépszerűbb futóversenyén a hétvégén? Akkor ezeket mindenképpen tartsd be!

Kép

A hét befutói: Ultrabalaton különkiadás

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Kép
Hírek

Fit.Love.Réka rengeteg pontot gyűjtött a runaddict-tal az UB-n, lesz mit felhasználnia!

Ráadásul olyan lelkes, hogy már egy újabb versenyre is benevezett az applikáció segítségével!

2017. június 20.

Kép
Lélek

Ilyen volt a mi UltraBalatonunk, és kíváncsiak vagyunk a tiédre is!

A cégünk idén is két csapattal vett részt az UltraBalatonon, és az élményeinket meg is osztjuk.

2017. május 23.

Kép
Hírek

Új férfi pályacsúcs a hétvégi UB-n, Maráz Zsuzsanna pedig harmadszor is első a nők között

A hétvégi Ultrabalaton-on futók közösségi hálós képes, szöveges beszámolói alapján idén volt minden, ami bonyolítja a futók életét: meleg, erős szél, aztán éjszaka viharos szél, aztán égszakadással tarkított vihar, no és új férfi pályacsúcs is született, Maráz Zsuzsi pedig idén is női abszolút első helyezett lett, zsinórban harmadszor.

2017. május 22.

Kép
Hírek

5+1 tanács a hétvégi Ultrabalatonra

Szombat reggel 11-ik alkalommal rajtol el az Ultrabalaton mezőnye. Ha Te is ott leszel, olvasd el az alábbi néhány tanácsunkat.

2017. május 18.

Kép
Hírek

„Az a fontos, hogy a versenyzőket maximálisan ki tudjuk szolgálni”

A jövő évi Ultrabalatonra alig több, mint egy nap alatt betelt a létszám. Az esemény szervezői ezzel egyedülálló sporttörténelmet írtak. Erről és az elkövetkezendő évek várható változásairól mesélt a verseny főszervezője, Zelcsényi Miklós.

2016. november 10.

Kép
Hírek

Maráz Zsuzsanna: Ultrabalaton után, Spartathlon előtt

Maráz Zsuzsanna tavaly és idén első lett az Ultrabalaton egyéni, női mezőnyében. Az egyéniek között idén csupán egyetlen férfi előzte meg. Aki megismeri őt, nem csupán egy kiemelkedő tehetséggel megáldott (ultra)futó ismerőssel lesz gazdagabb, hanem egy kedves, közvetlen, mindig mosolygós emberhez lehet szerencséje, akivel a 35 km-es Visegrád Trail után, a célterületen, simán lehet akár a szoptatásról is társalogni, mindezt kellő derűvel és könnyedséggel.

2016. június 10.

Kép
Hírek

Vincze Zsófi az Ultrabalatonról

Zsófit tegnap sikerült utolérnünk, és videóban mesélte el, milyen élmény volt az Ultrabalaton.

2016. június 1.

Kép
Lélek

Futószalagon

Az Ultrabalaton az ország legnagyobb területén, 220 km-es útvonalon zajló nonstop futóverseny. Nincs még egy ilyen kaliberű esemény az évben. Szász Norbert, a Runner’s fotósa heted magával futotta körbe a tavat. Élményeiről, érzéseiről vall.

2016. május 31.

Előző oldal
Következő oldal
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem