Borítókép: Futás, kihívások, csapatszellem -  jön a Fighters’ Run őszi versenye a Balaton-felvidéken

Futás, kihívások, csapatszellem - jön a Fighters’ Run őszi versenye a Balaton-felvidéken

Június elején debütált a Fighters’ Run terepakadályfutó versenye, amit több éves szünet után gondolt újra az Ultrabalaton és a Maratonman események szervezői csapata. Egy olyan sorozatot álmodtak meg, ahol a résztvevők azon kívül, hogy a teljesítés során feszegetik saját határaikat, egy jó hangulatú csapathoz csatlakozhatnak: ez a Fighters’ Run Falka, a terepet kedvelő, céltudatos, kihívásoktól nem félő és nem utolsó sorban egymást segítő közösség.

Október első hétvégéjén kerül megrendezésre az idei év második versenye Csopakon, a Balatoni Élménypark területét körülölelő erdőkben. A terep jól futható, ám a szervezők a pálya vezetésében és az akadályok tekintetében is tartogatnak meglepetéseket! 9-11 km közötti útvonallal és 20-25 akadállyal kell szembenézniük azoknak, akik a felnőtt távra neveznek - a pályarajz csak az eseményt követően lesz nyilvános. Az Egyéni versenyt a szombati napra tervezték, vasárnap pedig sor kerül a Csapatversenyre, ahol egymást segítve futhatnak barátok, családok, munkatársak, hogy végül együtt lépjék át a célvonalat! Természetesen a legkisebbek sem maradhatnak ki a buliból; a siroki, igen sikeres Farkaskölykök gyerekverseny után a szombati nap délutánján ismét elrajtolhatnak a 4 és 14 év közöttiek a korosztályuknak megfelelő távokon.

Az esemény különleges élményeket ígér az első bálozóknak és a rutinos terepakadályfutóknak is! A szervezők számára nagyon fontos, hogy megőrizzék az első rendezvényen sokak által már megtapasztalt jó hangulatot, hiszen céljuk egy lelkes, futás iránt elhivatott közösség építése, ezért ismét az egész hétvégét felölelő programmal várják a résztvevőket és a kísérőket.

A nevezést megnyitották, a nevezési díj az első eseményhez képest nem változott - érdemes azonban mielőbb regisztrálni egyrészt azért, mert az indulói létszám limitált, másrészt hogy minél kedvezőbb áron nevezéshez jussanak az indulni szándékozók.

Bővebb információ, valamint nevezési lehetőség az alábbi linken: https://fightersrun.com/