Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés
Kép
Egészség

Hogyan hat a járvány az egészségi állapotodra?

A bizonytalanság félig üres, félig teli pohara.

2020. augusztus 17.

Kép
Edzés

Újratervezés!

Ha valamikor itt van ennek az ideje, az a most!

2020. május 11.

Kép
Hírek

"A futás segít leküzdeni a bezártság érzését" - karanténnapló Ausztriából

A Karanténnapló legújabb epizódjában egy Ausztriában élő edző mindennapjaiba kaphatunk betekintést.

2020. április 15.

Kép
Táplálkozás

Tartós és lassan romlandó ételek, amik mindig legyenek otthon – ne csak a járvány idején

Mostanság sokan feltankoltak pár alapélelmiszerből, talán túlságosan is. Pedig van pár dolog, ami jó, ha mindig van otthon, koronavírustól függetlenül is, és amelyekhez mindig lehet nyúlni, ha nem tudod, mi legyen az aznapi menü.

2020. március 31.

Kép
Egészség

5 hiedelem a koronavírussal kapcsolatban, amit jobb, ha elfelejtesz!

Először is szögezzük le, hogy minden okunk és jogunk megvan ahhoz, hogy komolyan aggódjunk a koronavírus miatt. A cikk szerkesztésének idején a világméretű járványhoz kapcsolódóan 139 000 igazolt megbetegedést rögzítettek és 5 000 halálos áldozatot.

2020. március 16.

Kép
Egészség

Maradj otthon: friss, fagyasztott vagy konzervált gyümölcsök, zöldségek mellett döntsünk ebben az időszakban?

Terjed a világhálón a „maradj otthon” törekvések különböző megnyilvánulása a koronavírus-járvány terjedésének lassítása miatt. A közösségi média csoportjaiban ötleteket, tanácsokat kaphatunk arra, hogyan oldható meg ez az időszak. A teljes otthon maradás egyetlen nehézségét – amennyiben mindenki egészséges – az étkezésekhez kapcsolódó bevásárlás jelenti.

2020. március 15.

Kép
Hírek

Kenya nemzetközi utazási tilalmat írt elő a sportolók számára a koronavírus-járvány miatt

Ennek megfelelőn a világ legjobb futói közül lesz, aki nem tud versenyezni a következő hónapban.

2020. március 13.

Kép
Edzés

Hogyan viselkedjünk futóként a koronavírus idején?

Miközben a koronavírus folyamatos terjedése miatt világszerte egyre több nagylétszámú futóversenyt törölnek, óhatatlanul felmerül a kérdés sokunkban, vajon mi a teendő annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk és hogyan befolyásolják a történtek a napi edzéseinket…

2020. március 13.

Kép
Edzés

Jaj oda a célversenyem, avagy hogyan vészeld át ezt az időszakot futóként?

Folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy újabb és újabb versenyek maradnak el Európa szerte és itthon is. Ilyet az elmúlt 20 év során nem tapasztaltam, valószínű korábban sem volt erre precedens, de arról nem tudok beszámolni.

2020. március 12.

Kép
Hírek

Az első nemzetközi viadal, amely a koronavírus áldozatául esett

A lengyelországi Gdynia-ban rendezték volna meg március 29-én a 2020-as félmaratoni világbajnokságot, melyet a koronavírus terjedése okán fennálló folyamatos bizonytalanság miatt őszre halasztottak.

2020. március 12.

Kép
Hírek

Elmaradnak az 500 főnél nagyobb létszámú kültéri események Magyarországon is, a nagyobb tavaszi futóversenyeken nem indulhatunk

Világjárvánnyá nyilvánította a koronavírust az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ma, illetve veszélyhelyzetet rendelt el a kormány, amelynek vonatkozásában az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltották, mindez számos hazai futóversenyt és túrát érint.

2020. március 11.

Kép
Hírek

A koronavírus világszintű terjedése miatt a hozzánk közeli országokban is törölnek vagy korlátoznak sporteseményeket

Szlovákiában 14 napig minden sportrendezvény megrendezését felfüggesztették, Romániában márciusban minden 1000 főt meghaladó létszámú rendezvényt töröltek, illetve a már járvánnyal sújtott Észak-Olaszországban elmarad a hazai terepfutók körében is kedvelt BVG Trail, amely április 4-én lett volna.

2020. március 10.

Kép
Hírek

Akár a tokiói olimpiát is törölhetik, ha nem sikerül megfékezni a koronavírust addig

Az idei nyári olimpiai játékok 142 nap múlva kezdődnek Tokióban, ám egyelőre még lóg a levegőben az esemény sorsa a világméretű koronavírus-járvány miatt.

2020. március 3.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem