pataki nagy eva, menedzserszovetseg

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Pataki Nagy Éva

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

BEMUTATJUK PATAKI NAGY ÉVÁT!

Pataki Nagy Éva - Forbes

Kommunikációs szakember, szőlész-borász szakmérnök, multinacionális vállalatban harcedzett értékesítő, és lelkes édesanya vagyok. A sport gyerekkorom óta az életem része, versenysportoló voltam 18 éves koromig. Állandó partnerem a sportvilágából a futás, hetente minimum két alkalommal űzöm, immár 20 éve.

Hiszek abban, hogy mindenkiben ott van a tehetség, csak néha kell egy kis külső segítség azt kibontakoztatni, rávilágítani, az InDaHouse Egyesület önkéntesei ebben segítenek.

pataki nagy eva
InDaHouse Hungary Egyesület

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!