burka szilvia

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Burka Szilvia

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

Ma bemutatjuk BURKA SZILVIÁT!

Burka Szilvia - Praktiker Kft.

A vállalatnál a marketing és az e-kereskedelmi üzletágat vezetem. A munkában és a sportban is a maximumra törekszem, imádom a futást, mert fizikailag és szellemileg tökéletesen kikapcsol a munkával teli napok után.

A támogatott Kapcsok Alapítvány célja a speciális nevelési igényű gyermekek és fiatal felnőttek integrációjának segítése az oktatás és munka világába. Hiszek abban, hogy a hátránnyal indulók nemcsak a sokszínűséget erősítik, de jelentős hatással vannak közösségeink mindennapi életére is.

burka szilvia
Kapcsok Alapítvány

A Kapcsok Alapítvány célja az SNI-s gyermekek/fiatalok integrációját segíteni; erősíteni az integrációt: legyen szó oktatási intézményről vagy munkahelyről. Valljuk, hogy felelősek vagyunk a jövő munkaerőpiaci szereplőiért. A jelenleg bármilyen hátránnyal, nehézséggel küzdő gyerekek és fiatalok akkor lesznek – és akkor lehetnek! – kiegyensúlyozott és boldog munkavállalók, ha ma minél szélesebb körű segítséget kapnak az esetleges hátrányaik korrigálására, illetve nehézségeik fejlesztésére.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!