ohidi zsuzsanna, menedzserszovetseg

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Óhidi Zsuzsanna

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

BEMUTATJUK ÓHIDI ZSUZSANNÁT!

Óhidi Zsuzsanna - Marquard Media Magyarország Kft.

Cégvezetőként, a család és a munka között egyensúlyozó anyukaként is felelősséggel tartozom magammal szemben – hosszú távon csak úgy lehet mindenki rendben körülöttem, ha én is jól vagyok, kiegyensúlyozott és egészséges. Nekem a futás segít ebben a legtöbbet: kikapcsol, megnyugtat, észnél tart. Idő önmagammal, önmagamra. Futásommal a Magyar Hospice Alapítványt támogatom, áldásos működésük már az én családomat is segítette. A „hospice nem arról szól, hogy véget ér az élet, hanem arról, hogy még tart.”

ohidi zsuzsanna
Magyar Hospice Alapítvány

Harminc éve Polcz Alaine és dr. Muszbek Katalin alapította meg a Magyar Hospice Alapítványt, indította útjára a hospice mozgalmat és ellátást hazánkban. Megjelent a remény, hogy a daganatos betegek életük legvégén is szakszerű és szeretetteljes gondozáshoz juthatnak. Évi közel tízezer ápolási nap támogatást nyújtanak a gyógyíthatatlan daganatos betegeknek otthonukban vagy a Budapest Hospice Házban. Minden ellátás térítésmentes, működésükhöz nagyban hozzájárul elkötelezett támogatóik adománya.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!