Borítókép: Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Csatlakozz a Runner's World sportkutatásához, és vegyél részt nyereményjátékunkon!

Kedves Futótársunk! A nyereményjátékunk sorsolása már lezárult, azonban a garantált ajándékod továbbra is átveheted a kérdőív kitöltése után!

Miért futunk? Mi az, ami segít leküzdeni nehézségeinket, ami nem hagyja, hogy céljainkat szem elől tévesszük?

A Runner’s World csapata most a segítségeteket kéri abban, hogy megismerhessük mozgatórugóitokat, inspirációitokat. Célunk betekinteni a futók mindennapjaiba, étkezési szokásaiba, a sport segítségével kialakított kapcsolataiba.

Van, aki a reggeli napfényben, van aki az esti órákban, van aki csak nyáron, de van aki a téli hidegben is kimozdul. Néhányunk a természet csendjét, mások a város hangzavarát, vagy akár a fülükben dübörgő zene ütemét szeretik hallgatni. Mindannyian máshogy éljük meg ezt a különleges sportot, mégis összetart minket.

Töltsd ki futással és sportolással kapcsolatos kérdőívünket, hogy jobban megismerhessünk téged és véleményedet!

Ránk fordított idődért cserébe megkapod bármelyik Runner’s World könyv e-book változatát, és egyúttal részt vehetsz sorsolásunkon is, ahol megnyerheted a David Goggins: Nincs hatalmad felettem című világsikerű könyvének egyikét!

Sorsolás: 2023. december 11.

Kattints a képre a kitöltéshez:

Ha Te is a Runner's World csapat tagjának érzed magad, ne maradj ki! Köszönjük, ha segíted munkánk a kutatás kitöltésével. Hálásak vagyunk a kitartó olvasásért, a követésetekért illetve támogatásotokért!

A Runner's World csapata

A játékszabályzatot ITT, az adatvédelmi tájékoztatót pedig ITT éred el.