new balance

A New Balance bemutatja a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at

A New Balance bemutatta a FreshFoam X család legújabb változatát, a FreshFoam X 1080v13-at. Az új modell a New Balance futás, innováció és kézművesség iráni elkötelezettségének tökéletes megtestesítője. A FreshFoam X 1080v13 új élményt nyújt kiemelkedően puha párnázottságának, megnövelt kényelmének és jobb illeszkedésének köszönhetően mindenki számára, aki fut.

A New Balance Sportkutató Laboratóriumának kutatásai és fejlesztései alapján az új külső talp kialakítása növeli az elülső lábfej merevségét és a továbbfejlesztett gördülés pedig javítja a lépések közötti átmenetet - segítve a futókat, hogy a saját útjukat járják, kényelmesen.

A FreshFoam X 1080v13 nagyobb párnázottsága puha és könnyű érzést ad. A habkeverék a megnövelt középtalp magassággal párosulva kényelmes futást biztosít, a távolságtól függetlenül.

A New Balance a sport és a kultúra metszéspontjában helyezkedik el, ami a FreshFoam X 1080v13 esetében is előtérbe kerül. A FreshFoam X 1080v13 újonnan tervezett hálóval rendelkezik, fényvisszaverő részletekkel és strukturált illeszkedéssel, ami tökéletes cipővé teszi a sportoláshoz és egész napos viselethez egyaránt.

new balance

"A FreshFoam X 1080v13 valóban a kutatás, a fejlesztés és a design innováció megnyilvánulása a márka számára" - mondta Danny Orr, a New Balance Tech Running általános igazgatója. "A New Balance egyik legnépszerűbb futócipőjeként az általános élményt, a párnázottságot és a dizájnt szerettük volna javítani. Ezekkel az újításokkal a FreshFoam X 1080v13-at minden futó számára tökéletes cipővé tettük”.

A FreshFoam X 1080v13 már megvásárolható a newbalance.hu oldalon, kiskereskedelmi ára 75990 Ft.