Borítókép: Megújult az INTERSPORT üzlete Vecsésen a Market Central Ferihegyen

Megújult az INTERSPORT üzlete Vecsésen a Market Central Ferihegyen

Forrás: INTERSPORT
Ultramodern környezet és a repülés témája várja a sportszerető vásárlókat. Világmárkák, széles választék, szakképzett kollegák és lábanalízis szolgáltatás is hozzájárul, hogy az INTERSPORT rendkívül magas színvonalon tudja kiszolgálni a vásárlókat.

Figyelem, öveket becsatolni, az INTERSPORT mindenkit elrepít egy csodavilágba! Rekord gyorsasággal, mindösszesen 3 hét zárvatartás után, 2023. november 17-én exkluzív környezettel újra megnyitotta kapuit a régió legszebb és legmodernebb sportüzlete.

Több, mint 1000m2-en, széles választékkal és szakképzett kollegákkal vár mindenkit a felújított üzlet. Még mielőtt belépnénk vásárolni, a két hatalmas üvegkirakat árulkodik arról, hogy itt egy nagyon különleges világ vár ránk. A sportélmény új dimenziója – ezt lehet érezni, ahogy elénk tárul a tágas, jól átlátható üzlettér a színvonalas elrendezéssel. Az új koncepció a természetközelséget hozza el magával, így rengeteg fa elem, fa dekoráció, növény és világító elem gazdagítja az üzlet megjelenését.

Forrás: INTERSPORT

Fitnesz részleg

Forrás: INTERSPORT

A kassza az üzlet közepén helyezkedik el óriási, világító háttérpanellel

A vásárlói élmény különösen fontos az INTERSPORT számára, ezért az üzletek megjelenését gyakran a helyi jellegzetességeknek megfelelően alakítja ki. Például Budaörsön azért található egy hatalmas, világító Balaton dekoráció a falon, mert sokan megállnak még itt vásárolni a Balaton felé haladva. A Market Central Ferihegyen található üzlet nagyon közel helyezkedik el a reptérhez, ezért a repülés témáját és hangulatát idézi fel. Például az új futó vagy sportcipőnket igazi repülőüléseken próbálhatjuk fel, az öltözőkben kabinablakokon keresztül láthatjuk Párizst, Rómát, Berlint és Budapestet, a dekorációs asztalokon pedig korabeli utazóbőröndök is helyet kaptak.

Forrás: INTERSPORT

Az üzlet a repülés témáját idézi fel

Stílus, minőség, szakértelem minden sportterületen. Ez jellemzi az újonnan megnyitott INTERSPORT világát. Széles választékával megoldást nyújt kicsiknek és nagyoknak a túrázástól kezdve, a kerékpározás, a futás, a fitnesz, a síelés és a csapatsportok szerelmeseinek is. Világmárkák mellett, mint a Nike, Adidas, Champion, Helly Hansen, Under Armour szerepelnek friss márkák is a kínálatban, akárcsak az On, Hoka vagy a Jordan. Továbbá a minőségi választékot bővítik a csak az INTERSPORT-ban kapható McKinley, CMP és Energetics márkák is a túrázás, a síelés és a fitnesz területén.

Forrás: INTERSPORT

Túra részleg

Az INTERSPORT nemcsak a megjelenésében, hanem a szolgáltatásaiban is az egyediségre és a „valami pluszra” törekszik. Éppen ezért az itt dolgozó munkatársakat rendszeresen képzi a márkáktól érkező szakértő kollegák segítségével a hiteles és naprakész tudás érdekében. Ezen felül az üzlet szerviz pontot is üzemeltet sí és kerékpár termékekre, illetve modern lábanalízis szolgáltatásával szakszerűen segít a megfelelő futócipő kiválasztásában.

Forrás: INTERSPORT

Lábanalízis szolgáltatás

Az INTERSPORT jelenleg 14 üzlettel rendelkezik Magyarországon és a következő években további felújítást és bővülést tervez. A cég Novemberben bevezette az új kampányát is „Sziasztok Sportarcok! Itt a Tél.” szlogennel, amelyhez egy vicces és szerethető karaktert választott azzal a céllal, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára és felhívja a figyelmet, hogy itt a tél, sportolj, gyűjts élményeket és közben érezd jól magad.

Forrás: INTERSPORT

Új kampány: Sziasztok Sportarcok! Itt a Tél.