Borítókép: DAVID GOGGINS: NINCS HATALMAD FELETTEM - TE IRÁNYÍTS, NE A KÖRÜLMÉNYEID!

DAVID GOGGINS: NINCS HATALMAD FELETTEM - TE IRÁNYÍTS, NE A KÖRÜLMÉNYEID!

„Amikor az agyad azt üzeni, kész vagy, még csak 40%-át használtad fel a képességeidnek.”

David Goggins USA fegyveres erőinek ikonja, világrekorder állóképességi sportoló, élő legenda. A seregből nyugállományba vonult, jelenleg előadóként és ejtőernyős tűzoltóként működő, nagyon mélyről indult sportoló eddig megjelent könyvei, inspiráló előadásai és gondolatai milliók sorsában hoztak és hoznak pozitív változást.

A Nincs hatalmad felettem című kötet világszerte eddig több mint 5 millió példányban kelt el.

A SEAL az amerikai haditengerészet különleges egysége, egyben a világ egyik leghíresebb és legfélelmetesebb katonai alakulata, ahova legendásan nehéz bekerülni. Brutális kiképzését csak a legkitartóbb és legkeményebb katonák tudják végigcsinálni.

David Goggins az USA fegyveres erőinek egyetlen olyan tagja, aki nemcsak a SEAL, hanem a szárazföldi haderő és a légierő csúcskiképzéseit is teljesítette. Mára a hadsereg ikonja, világrekorder állóképességi sportoló, élő legenda.

A gyerekkora rémálom volt: szegénység, rasszizmus, testi-lelki bántalmazás vette körül. Jövő nélküli, depressziós, túlsúlyos fiatalként lélekölő munkát végzett, amikor eltökélte, hogy bekerül a SEAL programba. Hatalmas önfegyelemmel óriásit fordított a sorsán: három hónap alatt leadott 48 kilót, és elképesztő tanulási tempót diktált magának, hogy átmenjen az elméleti és gyakorlati felvételi teszteken.

Azóta sem ismer lehetetlent. Háromszor teljesítette a 217 kilométeres, a világ legkeményebb futóversenyének tartott Badwatert, ultramaratonista és ultratriatlonista. A seregből nyugállományba vonult, jelenleg előadóként, íróként és smokejumperként, azaz ejtőernyős tűzoltóként működő Goggins eddig megjelent könyvei, inspiráló előadásai és gondolatai milliók sorsában hoztak és hoznak pozitív változást. Közösségi média oldalait és kihívásait több millióan követik.

„Az életben nincs még egy olyan alábecsült (...) jótétemény, mint a kudarc. Volt már részem jó néhányban, és megtanultam kiélvezni őket, mert ha elvégezzük a szükséges elemzéseket, rá fogunk jönni arra, mi mindenen kell változtatnunk ahhoz, hogy végül sikerre vigyük a feladatunkat. (...) Bízom benne, hogy ez a könyv képes lesz mindezt kihozni belőled” – vallja Goggins.

A Nincs hatalmad felettem című könyv világszerte eddig több mint 5 millió példányban kelt el, magyarul a HVG Könyvek gondozásában jelent meg.