Borítókép: Fuss neki aktívan és jó kedvűen a következő hónapoknak – segíts kézzel-lábbal!

Fuss neki aktívan és jó kedvűen a következő hónapoknak – segíts kézzel-lábbal!

Töltsd fel fizikai és mentális raktáradat sporttal és adakozással. Ezen az őszön hatodik alkalommal rendezi meg A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány a Segíts kézzel-lábbal virtuális futókampányt. Ezúttal 2023. október 6-20 között zajlik a kampány.

Miért kézzel-lábbal?

Azért, mert a sportolásnak, aktivitásnak bármilyen módjával teljesíthető a vállalt nevezés. Az eredetileg futó kihívásnak indult kampány mára kibővült, mert olyan sokan szerettek volna kapcsolódni a kéthetes rendezvényhez. Így már szívesen látják a szervezők a sétálva, túrázva, biciklizve, rollerezve, de akár kerti munkával vagy tánccal teljesített kihívásokat is. A lényeg, hogy élvezetes legyen a mozgás!

Miért virtuális?

Mert a résztvevők egy hatalmas közösséget alkotnak a virtuális térben. Nagyon fontos eleme a Segíts kézzel-lábbal futókampánynak, hogy teljesítés közben készítsetek magatokról szelfit. Majd ezt a képet töltsétek fel az esemény Facebook oldalára jelezve, hogy segítettetek kézzel-lábbal! Fontos apróság a megjelölés: #végtaghiány
A Segíts kézzel-lábbal Facebook esemény ITT érhető el.

Kinek segítesz?

A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítványt 1988-ban érintett szülők hozták létre. Az Alapítvány célja a végtaghiányos gyermekek testi és szellemi fejlődésének segítése, hogy egészséges, boldog, és magabiztos felnőtt váljon belőlük. Az érintett gyermekek egészséges testi fejlődése érdekében az Alapítvány támogatja, hogy gyógytornával és úszással erősödjenek, lelki és szellemi fejlődésük érdekében pedig rendszeresen szerveznek kirándulásokat, táborokat, nyelvtanfolyamokat, illetve különböző pályázatokat. Az Alapítvány országosan működik, budapesti központtal. Fennmaradásukat adományokból, 1%-os felajánlásokból és pályázatokból biztosítják.
Az Alapítvány elsőgenerációs gyermekei között világbajnok paratriatlon versenyző, paralimpiai bajnok úszó és világhírű trombitaművész is van.
Programjaikra az egész országból várják a résztvevő családokat, végtaghiányos gyermekeket, és testvéreket. A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítványt ITT érheted el.

Hogyan csatlakozhatsz?

Nevezni 2023. szeptember 30 és október 20 között tudsz.
Ha egyedül szeretnél részt venni, IDE kattintva nevezhetsz.
A civil csapatok (baráti körök, sporttársak, iskolai csoportok) ITT nevezhetnek.
Cégek, vállalatok ITT tudnak bekapcsolódni a Segíts kézzel-lábbal futókampányba.

Töltődj úgy, hogy mást töltesz fel! Csatlakozásoddal és nevezéseddel esélyt adsz sok kisgyereknek a teljesebb életre.