Borítókép: Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Borbély Zoltán

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Borbély Zoltán

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

Elsőként bemutatjuk Borbély Zoltánt!

Sok mindent lehetett rám mondani gyerekkoromban, de azt hogy sportos lennék, na azt nem, a gyermekkori asztma is korlátozott.

Menedzserként tizenéve szembesültem először azzal, hogy a megfeszített munka mellett milyen fontos lenne a mozgás. Most, hogy egy újabb nemes célért lehet lépni, kihagyhatatlan kötelesség. Évtizedes együttműködés után bátran mondom, hogy az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány céljukon túl rendkívül kedves és odaadó csapat, ezért hívlak Titeket, hogy támogassátok Ti is őket.

borbely zoltan
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999-ben alakult.

Tevékenységük: Orvosi eszközök beszerzése a gyermekonkológiai központokba. Saját autóinkkal szállítjuk a beteg gyermekeket kórházba, vizsgálatokra. Mama-lakásainkban a vidéki kísérőknek biztosítunk szálláslehetőséget. Rehabilitációs programok biztosítása a klinikán és Rehabilitációs központunkban. A kezelt gyermekeknek évente nyári táborozást szervezünk. Térítésmentes szolgáltatásainkat támogatásból és az adó 1%-ából működtetjük.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!