dr mihalik zsuzsa, menedzserszovetseg, ub

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - dr. Mihalik Zsuzsa

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

BEMUTATJUK DR. MIHALIK ZSUZSÁT!

Dr. Mihalik Zsuzsa - All You Can Move SportPass

A férjemmel 22 évvel ezelőtt alapítottuk meg az All You Can Move SportPass-t kibocsátó cégünket, mely korlátlan sportolási lehetőséget biztosít Klubtagjai számára. 40 évesen kezdtem el futni, korábban versenyszerűen úsztam, röplabdáztam. A New York maraton lefutása mellett, cégünkkel több alkalommal is körbefutottuk a Balatont. A Szent Márton Gyermekmentőt több mint 10 éve támogatjuk, nagyon fontosnak és értékesnek tartjuk munkájukat, hiszen legdrágább kincseinknek, a gyerekeinknek segítenek.

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

Az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben Alapítványukat azért hozták létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Magasan képzett gyermekmentős csapataink, speciális mentőautóink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 21 évben több mint 56.000 bajba jutott kisgyermeken segítettünk.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!