fuzy gabor, menedzserszovetseg, ub

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Fűzy Gábor

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

MA BEMUTATKOZIK FŰZY GÁBOR!

Fűzy Gábor - GÉPBÉR-Színpad Kft.

Építeni, teremteni, fejlődni és folyamatosan megfelelni az élet minden területén - a kor előrehaladtával egyre nagyobb felelősségünk van abban, hogy ezt sokáig megtehessük. Testünk karbantartása, a rendszeres sportolás a jövőbe való befektetés, ennek meghatározó eleme nálam a futás. Tudom, milyen szerencsés vagyok, hogy megtehetem, mert vannak akik nem. Őket támogatja a SegítőKÉSZ Alapítvány, a munkabalesetekben tartós egészségkárosodást szenvedett munkavállalóknak és családtagjaiknak nyújtva támaszt.

fűzy gábor
SegítőKÉSZ Alapítvány

A 2007 óta működő SegítőKÉSZ Alapítvány közhasznú feladatokat lát el. A szervezet célja az építőipari munkabalesetekben részlegesen vagy teljesen megrokkant személyek segélyezése, illetőleg a balesetekben elhunyt dolgozók hozzátartozóinak támogatása. A feladataik közé tartozik az egészségmegőrzés, gyógyító- egészségügyi rehabilitációs tevékenység, valamint szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása, de a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése is.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!