fejes tamas

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Fejes Tamás

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

MA BEMUTATKOZIK FEJES TAMÁS!

Fejes Tamás - KÖMI Kft.

A sport hozott össze 2017-ben a KÖMI Kft. tulajdonosával, azonban 2018. októberétől már a munkában is együttműködtünk. Azóta projektvezetőként tevékenykedem. Október más okból is hordoz magával szenvedélyt, az pedig a futás. 2013. októberében húztam először futócipőt a lábamra. Ugyanolyan kezdő lelkesedéssel, mint bárki más, már az első km után elfáradtam. 8 év alatt ez már odáig fejlődött, hogy ultramaratonokon is szívesen elindulok, minden egyes megtett km továbbra is boldogsággal tölt el.

fejes tamas
MÉG TÖBB ESÉLYT Alapítvány

Az alapítvány célja a társadalom tudatos egészséges életmódra való nevelése, az egészség szempontjából fenntartható gazdasági, műszaki és innovációk támogatása, a betegségek kialakulásának a megelőzése, felvilágosító tevékenységgel történő elkerülése, továbbá a kialakult betegségek magasabb színvonalú gyógyításához szükséges feltételek megteremtése. Célunk az egészséges életmód propagálása, különösen kiemelve a fül-orr-gégészeti audiológiai (de nem csak erre korlátozva) betegségek megelőzése.

https://menedzserek.hu/ultrabalaton-futoverseny/

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!