edzés,testmozgás,étkezés

A 10 legrosszabb étel, amit soha ne egyél edzés után

Forrás: Getty Images
Veled is előfordult már, hogy annyira éhes voltál az edzés végére, hogy gyakorlatilag meg sem nézted, miket falsz be? Pedig ilyenkor is nagyon meg kellene válogatnod, miből pótolod az elvesztett energiát - a következő ételek pedig ebben biztosan NEM segítenek!

Kőkeményen edzettél, tetemes mennyiségű kalóriát elégettél, ám az edzés után rosszul megválasztott étellel bizony negatívan befolyásolod az elért eredményeket. fogyni akarsz, méghozzá a zsírtól akarsz megszabadulni, és szeretnéd javítani a teljesítményedet is, akkor bizony komolyan oda kell figyelned, mit eszel edzés után.

Ilyenkor az ember hajlamos olya ételt választani, ami a leginkább elérhető, a legegyszerűbb összedobni, vagy épp csak be kell menni a boltba, és meg kell venni. Pedig az edzés után épp az lenne a lényeg, hogy a legfőbb tápanyagokat visszapótold, és nem az, hogy egészségtelen ételekből zsírt és cukrokat adj a testednek.

A következő 10 étel abszolút tiltólistás edzés után!

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

 

 

 

3995 Ft

4995 Ft