futók,edzés

Motiváció kell, netán egy jó edzésterv vagy vicces edzős mémek? Futók a nagyvilágból, akiket érdemes követni az Instagramon

Forrás: Getty Images
Néha te is nehezen indulsz el edzeni? Szeretnél újdonságokról olvasni a futásról, az edzésekkel kapcsolatban? A következő, futással foglalkozó Insta-fiókok nagy segítséget nyújtanak majd!

A közösségi média időt vesz fel a fontosabb dolgoktól, és sokszor komoly hatással van az önértékelésünkre, de tagadhatatlan, hogy vannak pozitív oldalai is - ha helyesen használjuk.

Ha ugyanis a megfelelő embereket követed, remek ötleteket kaphatsz akár a futással kapcsolatban is, és nem utolsó sorban másoktól is erőt meríthetsz azokon a napokon, amikor semmi kedved mondjuk megmozdulni.

A nemzetközi futónap alkalmából összeszedtük kedvenc külföldi, futós Insta-oldalainkat, amik sok esetben nekünk is segítettek már a futással kapcsolatban. Őket megéri követni!

Mira Rai

Az asszony élettörténete igen vad: gyermekkatona volt egykor, 2014-ben 50K-t nyert terepfutásban, 2017-ben elnyerte a National Geographic Adventurer of the Year-címet, és folyamatosan azon munkálkodik, hogy a nepáli pályákat megmutassa a világnak.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Jess Movold

Az amerikai Runner’s World csapatának tagja, a Mile High Run Club New York City futóedzője rengeteg edzéssel és futással kapcsolatos ötletet oszt meg az oldalán. Szuper inspirációs forrás!

Ethan Newberry

A YouTuber és filmkészítő Ethan Newberry a Csendes-óceán északnyugati részén örökíti meg futásait: ha legalább gondolatban szívesen utaznál, kövessd a fickót, mert elképesztő helyekről posztol!

Luke McCambley

Luke McCambley művész akvarellvázlataival mindig szakszerűen rögzíti a futók mindennapi életét!

Aliphine Tuliamuk

A hosszútávfutó is ott lett volna az idei olimpián a maratoni számban, sőt, jó esélye volt a győzelemre. A futónő az insta fiókján keresztül osztja meg az edzéssel kapcsolatos gondolatait. Nem semmi ez a nő!

Paul Chelimo

"Csináld kőkeményen, vagy szenvedj egész életedben!" -ez a mottója Paul Chelimónak, a 2016-os olimpia ezüstérmesének 5000 méteren. Szuper személyiség, aki kőkeményen edz, ezt meg is mutatja az Instra-fiókján keresztül. Remek inspirációs forrás!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Jim Walmsley

Valószínűleg képtelenség lépést tartani a fickóval, de általa legalább megismerhetsz egy halom remek futóhelyet, és nyomon követheted az edzéseit és a versenyeit.

Courtney Dauwalter

Amikor épp nem rekordokat döntöget, Courtney Dauwalter azt mutatja meg, hogyan él és edz a világ egyik legjobb ultrafutója.

Jessica Adkins

Jessica pedig a másik véglet: egy abszolút hétköznapi futó, aki leginkább a terepet kedveli, hasznos futós tanácsokkal, és egy dinamikusan növekvő Insta-fiókkal.

Ultra Memes

Jöhetnek a legjobb futós mémek, vicces pillanatok? Ha ezekre vágysz, pláne, ha az ultrafutás is izgat, ezt a fiókot imádni fogod!