articsóka, grill,

10 meglepő zöldség és gyümölcs, ami grillezve egyszerűen isteni - ne hagyd ki!

Forrás: Unsplash/Kim Daniels
Ha grillezés, akkor nem is nagyon gondolsz másra, mint a cukkinire, paprikára, padlizsánra, netán kukoricára? Pedig érdemes idén is új dolgokat kipróbálni - nem bánod meg!

Ha nyár, akkor grillezés - személy szerint odáig vagyok érte, és több naposan is rajongok a leheletnyit szenesre grillezett zöldségekért. Nálunk mindig a nagy klasszikusok hódítottak: a cukkini, a padlizsán, a hagyma, a paprika, és pár éve készítjük a kukoricát is grillen.

Ám egy éve nem eszünk húst, így itt volt az ideje még több opciót találni a zöldségek és igen, a gyümölcsök grillezésére, és jelentem, nagyon sok olyan van, amire korábban sosem gondoltam, és azóta is sajnálom, mert nagyon kellemes gasztro-pillanatoktól fosztottam meg magam.

Ha szeretsz kísérletezni, grillezni, és szívesen eszel minél több zöldséget és gyümölcsöt, akkor a következő grillpartin számolj velük. A gyümölcsökkel azért bánj óvatosan a cukortartalom miatt, ám egy biztos: még grillen is egészségesebbek, mint egy doboz fagyi vagy málnás tiramisu (ahhh).

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

 

 

 

3995 Ft

4995 Ft