egészséges étel, lazac, étrend, menü

5 hangulatjavító étel, amelyek segítenek jobb kedvre derülni

Forrás: Getty Images
Ha mostanság kissé lehangoltnak érzed magad, egészséges és tápanyagdús ételekkel enyhíthetsz a helyzeten. Természetesen az ételek nem csodaszerek, de feltöltik a tested olyan vitaminokkal, amelyek segítenek, hogy jobban érezd magad!

Válassz ezekből az egészséges alapanyagokból napi szinten akár többet is, és biztos lehetsz benne, hogy egy-két héten belül érezhető lesz a változás.

 • Piros kaliforniai paprika
  Tudtad, hogy több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs? Az összes paprika féle közül ebben van a legtöbb hasznos tápanyag, ráadásul kevés benne a kalória, és egy olyan vitaminbomba, ami igazi örömkajává teszi.

 • Dió
  A dió egy örök klasszikus snack alapanyag, ráadásul nagyon jó forrása az omega3 zsírsavaknak, ami egyaránt szükséges a szív és agy egészségéhez.
Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

 

 

 

3995 Ft

4995 Ft

 • Lenmag
  A reggeli smoothie-dat érdemes felturbózni lenmaggal (a legjobb lenmagpehely formában), mert fehérjével, egészséges zsírokkal és rosttal teszi egészségesebbé, ráadásul a szíved és idegeid fittségéért is felel!

 • Banán
  Azon túl, hogy B6-vitaminnal javítja a kognitív funkciókat és a PMS hangulattal kapcsolatos tüneteit, egy banánnal fedezed a rostbeviteled 12%-át, és még finom is!

 • Lazac
  A grillezett lazacot hívhatjuk agyerősítőnek is! A benne található DHA a központi idegrendszer egyik legfontosabb támogatója, de emellett a szívre és anyagcserére is rendkívül jó hatással van!

Jó étvágyat!