Borítókép: Megjelent az új Runner’s World, címlapon Gajdos Tamással és lányával, Dominikával!

Megjelent az új Runner’s World, címlapon Gajdos Tamással és lányával, Dominikával!

Különleges lapszám, különleges címlapsztárokkal: Gajdos Tamás, az eddigi legidősebb sportoló a magyar RW címlapján együtt az eddigi legfiatalabb címlapsztárunkkal, a lányával.

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Imádtam készíteni ezt a lapszámot, számos érdekes és izgalmas cikkel készültünk az augusztus-szeptemberi időszakra is. Páros címlapinterjúnkban arról olvashatsz, hogyan lett Gajdos Tamás ekkora sportőrült, és hogy mennyire befolyásolta lányát abban, hogy a profi atlétika felé vegye az irányt! (34. oldal)

Az ultrafutás és a triatlon is központi szerepet kapott, meginterjúvoltuk Lőrincz Olivért, Márkus Öcsit, és pár órával azelőtt, hogy elindult volna az amerikai Bigfoot 200 versenyre, Lubics Szilvit is! (52. oldal)

Magyarország egyedüli dzsúszterapeutája kifejezetten az RW olvasóinak állított össze néhány olyan receptet, amikkel te is könnyebben kihozhatod magadból a maximumot! (18. oldal)

Sanyosz, azaz Markocsán Sándor pedig többek között arról elmélkedett, hogy mikor lett ennyire sok verseny nyaranta, és hogyan érdemes készülni ezekre a rendezvényekre, hogy ne csináljon minket ki teljesen! (74. oldal)

De a többi maradjon meglepetés, hiszen augusztus 22-től kapható a legújabb lapszám, amiben a fentieken kívül számos érdekes infót találsz, ne hagyd ki!

Ha pedig lősz egy jó képet a magazinról, ne felejtsd el bejelölni a @runnersworld_hu-t a képen, az Instagramon, és használni a #runnersworld_hu hashtaget!