Borítókép: Megjelent a legújabb Runner’s World – címlapon Józsa Gábor terepfutó, olimpikon maratonista

Megjelent a legújabb Runner’s World – címlapon Józsa Gábor terepfutó, olimpikon maratonista

Forrás: Szász Norbert, Bolega Niki
Itt a nyár közepe, és ezzel együtt a legújabb Runner’s World magazin is kapható – olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját!

Már nagyon vártuk, hogy te is a kezedbe vehesd a legújabb lapszámunkat, hisz ezúttal is sokat dolgoztunk azon kollégáimmal, hogy egy igazán hasznos, tartalmas és szórakoztató magazint készítsünk neked!

Szerzőink és szakértőink csupa olyan cikkel készültek, amelyek segítenek, hogy nyáron is kihozd a futásaidból a maximumot, javítsd a teljesítményed, megőrizd az egészséged, finomakat egyél és értékes információkkal gazdagodj.

A címlapon az egyik legeredményesebb és leguniverzálisabb hosszútávfutót, Józsa Gábort láthatod, aki tájfutóként, atlétaként és terepfutóként is szép eredményekkel büszkélkedhet, és aki nagyon sok izgalmas dolgot mesélt el nekünk pályájáról.

A magazinban ezúttal egy úszás mellékletet is találsz, melyben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, mennyire klassz keresztedzés ez a sport, és felnőttként is simán belevághatsz a megtanulásába!

A kánikulában edzeni nem könnyű, futóedző szakértőnk ezért összeszedte, mi mindenre kell figyelni ilyenkor, milyen funkciója van annak, ha ilyenkor is futsz, és mit profitálsz belőle!

Idén először, de nem utoljára rendeztük meg a Global Running Day Awardot, ahol azokat a futókat jelöltük, akik a RW csapata szerint különleges és hasznos tartalommal látják el a követőiket valamilyen Facebook- vagy Instagram-oldal formájában. Ugyan mi jelöltünk, de te és az olvasók, követők szavazhatták meg az egyes kategóriák nyerteseit. Most lapban mindegy egyes jelölttel olvashatsz interjút!

Simonyi Balázs különleges interjút készített a világrekorder ultrafutó Alekszandr Szorokin edzőjével, Sebastian Białobrzeskival, aki beavatott minket a futógép edzéseibe, felkészüléseinek hátterébe.

Egy fontos területre is felhívjuk a figyelmet a testedben: mégpedig a törzs izmaira. Futóként nagyon fontos, nem csak a sérülésmegelőzés, de a teljesítmény javítása miatt is, hogy a core izmok erősek legyenek és megfelelően funkcionáljanak. Erre adunk most szuper tippeket!

Szerezd be te is a magazint, hiszen a fentieken túl sok más izgalmas olvasnivalót találsz benne! Keresd LANCESTER SUN SPORT TERMÉKMINTÁVAL!