Borítókép: Megjelent az őszi Runner’s World – hozd magad formába és versenylázba!

Megjelent az őszi Runner’s World – hozd magad formába és versenylázba!

Itt a legújabb Runner’s World, ami az őszi lendületben szuper társad lesz – olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját!

Itt az ősz, és ezzel együtt legújabb lapszámunk is megjelent, ami segít neked akkor is, ha most kezdesz el futni, vagy éppen most kezded újra, mert nyáron leengedtél, esetleg leadnál pár kilót. De akkor is, ha keményen végig edzetted a nyarat, és ősszel a versenyeken szeretnéd végre learatni ennek gyümölcseit. Ha pedig éppen nincs különösebb sportcélod, csak olvasgatnál a futással kapcsolatban, akkor is számos hasznos és érdekes cikket találsz nálunk!

Mik a legfontosabb tanácsok, amelyeket egy kezdőnek meg kell fogadnia ahhoz, hogy sérülések nélkül, lelkesen futhasson az első hetek után is? Cikkünkből kiderül, amelyben számos tudnivalót kapsz az első lépéseidhez!

Poór Brigitta és Weinhardt Anna külön-külön is elképesztően példaértékű sportolónők, ám most együtt kerültek a címlapunkra, hiszen bár a triatlon más-más szakágaiban hódítanak, abban egyformák, hogy kőkemények, maximalisták, nagyon kedvesek, és egymást is szívesen bátorítják! Igazi #girlpower anyagunkért lapozz a 36. oldalra!

Ha a nyári fagyi-lángos-fröccs hármasban kicsit felszaladtak a kilók, egyet se félj, MacPherson Éva szakértőnkkel készült interjúnk segít, hogy a lehető legbiztonságosabban és tartósabban szabadulj meg tőlük!

Ha pedig már a #Girlpowernél tartottunk, amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az idei UTMB-n két magyar futónő, Csillag Eszter (aki az UTMB távon 5.-ként ért célba) és Wermescher Ildikó (aki a TDS-en lett 5.) olyan lenyűgöző teljesítményt nyújtott, amire nagyon büszkék lehetünk! Velük készült interjúnkat a 82. oldalon találod!

Ha pedig már azon jár az eszed, mi jöjjön a versenyszezon után, több cikket is találsz a témában, többek között Fülöp Tibor pihenésről szóló írását, ami rávilágít, miért is olyan fontos, hogy egy kicsit leeressz az év végén.

De az még messze van, így addig is, hajrá mindenkinek!