RW, runners world, debreczeni dora

Megjelent a Runner’s World VERSENYSZEZON bookazine!

Forrás: PANAMY
Olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját!

A Runner’s World idén megújult koncepcióban, tematikus bookazine-okkal érkezik, hogy a megjelent kiadvány témájában bővebben tudjuk számodra praktikus információkat, motivációt és egy kis szórakozást is adni. Így, amikor újból szükséged lenne bármilyen infóra az adott témában, ne kelljen keresgélned, hogy melyik lapszámban is találtad, hanem gyorsan fel tudd lapozni!

Forrás: PANAMY

A mostani számunk témája pedig mi más lehetne a versenyszezon közepén, mint maga a VERSENYSZEZON!

Segítséget szeretnénk nyújtani számodra egészen onnantól kezdve, hogy miként határozz meg célokat, hogyan válaszd ki a versenyeket egy-egy szezonban, és miként állj neki a felkészülésnek, egészen a felkészülés gyakorlati lépéseihez.

Például azon túl, hogy a megfelelő edzésekkel kell készülni a versenyekre, nem csak a tested, de a lelked, agyad és emésztőrendszered is tréninger szorul!

Az első maratoni felkészülés sokkal összetettebb annál, mint elsőre látszik, így egy komplex tudáscsomaggal készültünk kifejezetten erre a távra.

Címlapunkon Debreczeni Dórát láthatod, aki 7 éve csöppent bele a hazai futóéletbe, ma már viszont futó- és erőnléti edzőként dolgozik, nem mellesleg ez utóbbiban az ország egyik legképzettebb szakembere, most pedig a New Balance őt választotta meg első hazai futónagykövetének. Vele készült interjúnkat megtalálod a lapban!

Összeszedtük a világ legizgalmasabb versenyeit, megmutatjuk a szezon versenycipő-újdonságait, és még ahhoz is adunk tippeket, hogy versenyek után miként tudod leghatékonyabbá tenni a tested regenerációs folyamatait.

Természetesen a budapesti Atlétikai Világbajnokság sem maradhat ki, 10 oldalas cikkünkből megtudhatod, mire érdemes figyelni majd az esemény alatt, milyen izgalmak várnak ránk Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén!

Jó olvasgatást mindenkinek!