4en a kéken, jótékonysági futás, alföldi kéktúra,

Ismét úton a 4en a Kéken csapat, ma hajnalban rajtoltak az Alföldi Kéktúra útvonalán

Forrás: 4en a Kéken
A csapat tavaly májusban teljesítette az Országos Kéktúrát, akkor közel 1170 km-t tettek meg 7 nap alatt, kezdeményezésük jótékonysági célú volt, akárcsak most.

Négy futó – Kovács Tibor, Milutinovity Adrián, Lengyel Róbert és dr. Vizi András – ma hajnalban indult útnak a sátoraljaújhelyi vasútállomástól, hogy a következő bő 2 nap alatt teljesítsék az 540 km-es Alföldi Kéktúra szakaszt. Terveik szerint minden nap fejenként 45 km-t kell lefutniuk, a távot nonstop haladva teljesítik. A célt vasárnap fogják elérni Szarvason.

Summa

Egy kis összefoglaló útközben ☺️ #4enakéken 💙💙💙💙 András Vizi Milutinovity Adrián Lengyel Róbert Kovács Tibor És nagyon köszönjük támogatóinknak is: Polar közösség RAD Roller Columbia Sportswear Rudy Project Hungary Maraboo I Love Running

Posted by 4en a KÉKEN on Thursday, February 3, 2022

A két és fél napos futás során a Gyógyító Angyal Alapítvány számára gyűjtenek, a szervezet egy boccia-készletet vásárolna az összegyűlt adományokból, ehhez nagyságrendileg 4-500 ezer forintra lesz szükség. Az esemény alatt folyamatosan tájékoztatnak a gyűjtés állásáról.

A boccia egyébként egy olyan labdajáték, amit a legsúlyosabban mozgáskorlátozott gyerekek, fiatalok és felnőttek is végezhetnek. A sportágat olyan emberek számára találták ki, akik súlyosan mozgássérültek. A mérkőzéseket egyéniben, párosban, vagy csapatban űzik. A verseny célja, hogy színes labdákkal eltalálják a célgolyót.

országos kéktúra, alföldi kéktúra, 4en a kéken, jótékonyság,
Forrás: 4en a Kéken Facebook oldal

A 4en a Kéken csapat futását élőben lehet követni még pedig ITT.

Az adományokat pedig a Gyógyító Angyal Alapítvány számlaszámára lehet utalni: 12600016-19407769-75991729.

Forrás: 4en a Kéken Facebook oldal