takacs boglarka

Így telt a vb harmadik napja a magyar versenyzőknek

Forrás: Getty Images
Ma zajlik a budapesti atlétikai világbajnokság negyedik napja, és nem kevés izgalomra számíthatunk, de már eddig is nagyon szuper teljesítményeket értek el a magyar atléták.

A vb harmadik napján, hétfőn vehette át bronzérmét Halász Bence kalapácsvető, és hatalmas ováció fogadta a sportolót. Bence a 2023-as vb első magyar atlétája, aki dobogóra állhatott, de reméljük, követi még más is!

Klekner Hanga rúdugró is elégedett lehet a teljesítményével, hiszen megjavította egyéni rekordját és 4 és fél méterig jutott. Ezzel a magassággal már az EB-szintet is megugrotta, így már azon sem kell izgulnia, hogy oda kijut-e.

Takács Boglárka a selejtezőben teljesített elképesztő futása után is erőset futott, 11.26-tal ért célba, de sajnos nem jutott tovább. Nem volt elégedett, a nyilatkozata szerint nem tudta itt kihozni magából a maximumot, viszont ő is beszámolt arról, mennyire csodálatos a magyar közönség előtt versenyezni.

Molnár Janka pedig sajnos nem jutott tovább 400 gáton, 56.21-es idejével nem volt elégedett, sőt csalódottan nyilatkozott, de nem lehet oka panaszra, hiszen nagyon szép teljesítményt nyújtott a világ legjobb mezőnyében!

Gratulálunk mindenkinek!