futás,félmartaon

A világ 8 legszuperebb helye, ahol érdemes lefutnod a félmaratont

Forrás: Getty Images
Elég eltökélt vagy egy félmaraton lefutására? Ráadásul most összekötnéd a mozgást egy egzotikus utazással, városnézésel, netán egy hatalmas bulival? Ha ég benned a kalandvágy, vagy ha csak a világ legszebb helyein szeretnél futni, csekkold, hol lesz erre lehetőséged 2019 második felében, és 2020-ban!

Már az idei őszi, illetve a 2020-as utazásokat terveznéd, de egyelőre nincsenek ötleteid? Mi lenne, ha most nem egyszerűen csak futnál a nyaralás alatt, hanem olyan célt választanál, ahová a futás miatt érdemes menni? Így tuti, hogy aktív maradsz a nyaralás során, ráadásul szuper, új helyeket ismerhetsz meg.

Ha pedig a pénztárcád is engedi, akkor tényleg fantasztikus helyszínek közül választhatsz a világ minden tájáról: most mutatunk 8 uticélt, amiben biztos nem fogsz csalódni. Vannak közöttük nagyon izgalmasak, csendesek, álomszép helyszínek és egészen elképesztő futóterepek is. Ezeken a helyeken jövőre benevezhetsz a félmaratonra! Az Egyesült Államokban évente közel kétmillió ember futja le ezt a távot, olyan sztárok is, mint Will Ferrell és Matt Damon.

Na, meghoztuk a kedvedet egy egzotikus félmaratonhoz?