futótábor

Nézd meg, milyen volt legutóbbi futótáborunk!

Szeptember 17-20. között, Körmenden rendeztük meg idei második futótáborunkat, ami már nyolcadik volt a sorban!

A nemrég nyílt Mjus World Resort & Thermal Park szuper helyszín volt egy ősz végi futós-nyaralós kikapcsolódásnak, ahol a wellnessrészlegen és a pálmafák alatt jól esett kipihenni az edzések fáradalmait.

Ezúttal négynaposra szerveztük az eseményt, így csütörtökön érkezett meg a csapat, a SEAT két autóval segítette a staff lejutását a helyszínre, és persze az egész társaság helyszínen való mozgását. Mint mindig, most is napi két edzéssel készültünk, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a különböző futó edzésmódszerekkel, a három coach, Sipos Fanni, Szántó Nelli és Markocsán Sándor pedig nem csak gyakorlatban, de elméletben is okította a futókat.

Rajtuk kívül Tóth Zsófia, a Sigfrid Essence termékfejlesztője is tartott előadást arról, hogyan támogathatjuk az izmainkat kívülről különböző sportkrémek segítségével, Porkoláb Eszter, a Hester’s Life alapítója, dietetikus pedig táplálkozási témában igyekezett okítani a jelenlévőket. Az Instersport jóvoltából RW pólókban futhattuk, de az RW ajándékcsomag rejtett magában gymbaget, magazint, Nivea és Dove termékeket, Hester’s Life granolát, Dermedic szérumot, és persze finom csokoládékat is! A frissítésről a Wiva vitaminvizei gondoskodtak.

Köszönjük, hogy Körmenden is velünk tartottatok, folytatjuk Zalacsányban!

Képekért katt a galériára!