Borítókép: Iratkozz fel a hírlevelünkre és nyerj!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és nyerj!

Iratkozz fel hírlevelünkre és nemcsak részt veszel a heti nyereményjáték sorsoláson, hanem garantált ajándékkal is kedveskedünk neked!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy kényelmesen, a postafiókodba kapd a futóvilág újdonságairól szóló cikkeket, de ha ez nem lenne elég, részt vehetsz a havi nyereményjáték sorsoláson is!

Ebből a körből te sem maradhatsz ki: egy igazi tudatos futó mindig képben van azzal, mi zajlik éppen a futók világában, mi pedig mindent megteszünk, hogy izgalmas, szórakoztató és informatív, hasznos tartalmakkal lássunk el – hírlevelünkben mindezt „házhoz” kapod! Megéri közénk tartozni, hiszen számos partneri kedvezménnyel is találkozhatsz itt, ne hagyd ki!

MOST EZ LEHET A TIÉD!

A játék lezárultával 5 nyertest sorsolunk, akik nyereménye fejenként egy csaknem 9000 Ft értékű SALOMON technikai sapka.

Sorsolás: 2022. december 12.

HOGYAN LEHET FELIRATKOZNI?

Kérlek jelöld be a helyes választ és pipáld ki azt is, hozzájárulsz ahhoz, hogy hírlevelet küldjünk a számodra:

A játék lezárult! Köszönjük, hogy játszottál. A nyertest e-mailben értesítjük.

Játékszabályzatunkat ITT, adatvédelmi nyilatkozatunkat pedig ITT találod.

Salomon technikai sapka

Könnyű, jól szellőző unisex technikai baseball sapka futásokhoz és dinamikus sporttevékenységekhez. A verseny szintű sapka homlok része szélálló anyagból készült, hogy megkímélje a felhevült, izzadt fejet a széltől és ezáltal a megfázástól. Ezen a részen található a Salomon fényvisszaverő logója is.

A sapkát légáteresztővé teszik az oldalsó hálós betétek, a komfortos szellőzés érdekében. A lézeres perforációk lehetővé teszik, hogy a levegő teljes mértékben átjárja az egész belsőt, állandó friss, hűvös levegő utánpótlást biztosítva, miközben egyidejűleg kiszorítja a forró, nyirkos levegőt.

  • A sapka belső részén egy nedvességet felszívó homlokpánt található, ami meggátolja, hogy az izzadság a szembe folyjon.
  • Tépőzárral állítható a megfelelő méretre.
  • Télen- nyáron egyaránt komfortos viselet.