Borítókép: Megjelent a legújabb Runner's World - tele motivációval, edzés- és táplálkozási tippekkel, na meg sok-sok izgalmas interjúval!

Megjelent a legújabb Runner's World - tele motivációval, edzés- és táplálkozási tippekkel, na meg sok-sok izgalmas interjúval!

Forrás: Bata Nini, Getty Images
Akár kezdőként veted bele magad a futásba idén tavasszal, akár már rutinos futó vagy, aktuális lapszámunk izgalmas és hasznos olvasmány számodra!

OLVASD EL FŐSZERKESZTŐNK, BIRTA BRIGI AJÁNLÓJÁT:

Tavasszal indul be igazán a futóélet, egyre több a verseny, mi pedig igyekeztünk rengeteg hasznos tanácsot és érdekességet összegyűjteni számodra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Akár az a célod, hogy ledobj pár kilót, esetleg szeretnél az időeredményeden javítani, vagy most fogsz először egy nagyobb távot lefutni, de akkor is, ha jelenleg nem a teljesítmény motivál, csupán az, hogy élvezd a futást!

Például abban is segítünk, hogyan erősítsd meg magad fejben, és lépd át a mentális korlátaidat:

Ha kitűzted a vágyott célt, bizony nagyon sok akadály húzhatja keresztül a számításaidat, akár egy betegség vagy sérülés, egy nem várt járvány, vagy sokkal súlyosabb helyzetek a világban. De vajon ilyenkor mi a teendő? Erre is vannak tippjeink!

A magazinban számos inspiráló interjút találsz, köztük egyet a 86 éves Európa-bajnok sprinter Lóki Tamásné Marika nénivel, aki minden nap edz, komoly versenycéljai vannak, és annyi energia árad belőle, hogy minden olvasónknak jutna belőle!

Wossala Rozina új oldaláról mutatkozik be nálunk - korábban a TV-ből ismerhetted, és bizony nagyon máshogy emlékezhetsz rá. Azóta azonban élete csúcsformájába lendült, imád bringázni és futni, na meg az étkezését is jelentősen átalakította. Erről mesélt a legfrissebb számunkban!

Simonyi Balázs pedig a maratonfutás legendájának járt utána, úgyhogy az is kiderül, honnan ered a történet, mi az igazság belőle, és valójában mi történt Marathónnál. Érdemes elolvasni!

Természetesen ez csak egy aprócska ízelítő a tartalomból, forgasd magad, és találd meg benne a kedvenc cikkeidet!

Beszereztétek már a legfrissebb lapszámunkat? Izgalmas interjúk, hasznos tanácsok és sok-sok edzéstipp - ne hagyjátok ki! 🥳👟🏃❤ runnersworld.hu/megjelent

Posted by Runner's World Magyarország on Friday, March 18, 2022

Ha digitális formában vásárolnád meg a magazint, az ITT teheted meg!