Borítókép: Motivációs idézetek futáshoz, amik segítenek abban, hogy kitartóbb légy!

Motivációs idézetek futáshoz, amik segítenek abban, hogy kitartóbb légy!

Forrás: Hámori Zsófi
Mindenki járt már úgy, hogy a lelkesedése hatalmasat zuhant és napokig - vagy akár hetekig - egyáltalán nem volt kedve futni. Ilyenkor viszont a legtöbbeknek kell egy plusz lökés, ami erőt ad a folytatáshoz. A motivációs idézetek például ilyenek, hiszen felhívják a figyelmet arra, hogy miért is annyira szuper dolog a futás.

Mindenki járt már úgy, hogy a lelkesedése hatalmasat zuhant és napokig - vagy akár hetekig - egyáltalán nem volt kedved futni. Ilyenkor viszont a legtöbbeknek kell egy plusz lökés, ami erőt ad a folytatáshoz. A motivációs idézetek például ilyenek, hiszen felhívják a figyelmet arra, hogy miért is annyira szuper dolog a futás.

A galériában 10+1 olyan motivációs idézetet gyűjtöttünk össze, amik egytől egyig képesek erőt adni.

Remélhetőleg a hatásukra újra felhúzod a futócipődet, hogy megtegyél néhány kilométert. Ha pedig most éppen úgy érzed, semmi nem állíthat meg, akkor is raktározd el őket a nehezebb időkre, amikor majd segíthetnek kiláballni a futásmentes időszakból!

Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor bátran nyomtasd ki az motivációs idézeteket és tedd egy olyan helyre a képeket, ahol gyakran rájuk tudsz pillantani - a hűtő, tükör, vagy a bejárati ajtó például ilyenek. Hajrá!