Borítókép: Matt Damon félmaratont futott

Matt Damon félmaratont futott

Bár nem verte nagy dobra, de a Bourne filmek sztárja és felesége vasárnap délelőtt félmaratont futott Kaliforniában.


Damon és Luciana Barroso a Surf City félmaratont futották le, amit Huntington Beachen rendeztek. A színész előző éjjel 2-ig fent volt, hiszen részt vett a Directors Guild of America díjátadón, azonban ez sem tartotta vissza, hogy másnap reggel rajthoz álljon.
"Úgy keltem fel aznap, hogy nem igazán fűlött a fogam az egészhez – árulta el az Orange County Register című lapnak. – A feleségem viszont nagyon szerette volna. Mivel hetek óta másik városban forgatok, nem voltam abban a helyzetben, hogy nemet mondjak. Ahhoz képest, hogy nem edzettem, jót mentünk."
Damon álnéven regsiztrált a versenyre, a lapnak azonban annyit elárult, hogy két órán belül teljesítette a távot. Az egyik fotón, ami készült róla, úgy látszik, a rajtszáma 148, 146 vagy 140 is lehet. Az eredmények között megtalálható, hogy a 148-as egy nő volt, a 146-os pedig lassabb volt, mint két óra. A 140- es a 45 éves Matthew Greenleaf rajtszáma volt, aki 1:58:05-ös idővel ért célba. Damon 45 éves, és a tehetséges Mr. Ripley című filmben Greenleafnek hívták Jude Law karakterét.

Screen shot 2016-02-09 at 9.28.07 PM