Borítókép: 4 különleges futóverseny a bakancslistádra

4 különleges futóverseny a bakancslistádra

Nincsenek közel és nem könnyűek. Ennél jobb motiváció nem is kellhet egy futónak!


Midnight Sun Marathon, Norvégia
Egy kis szénhidrát reggelire, délután szieszta, éjfélkor pedig rajthoz állhatsz egy festői szépségű maratonon. A világ legészakibb maratonjának helyszínén sosm megy le a Nap. Jobb lesz, ha beöltözöl, ugyanis hiába van nyáron a verseny, igencsak zimankós a levegő. A mentális és fizikális helytállás egyik legjobb próbája. További infókat ITT találsz.
The Empire State Building Run-Up
Fel, fel, fel.Ezen a lépcsős felfutáson ez az egyetlen irány, ami számít. A manhattani Empire State Building tetejére 1576 lépcső vezet fel, a jelenlegi rekord pedig 9 perc 33 másodperc. Ha meg akarod dönteni, kattints IDE.
City to Surf, Sydney
Észre sem veszed, és elrepül az a 8 mérföld, ahogy Sydney festői szépségű külvárosából befutsz a híres Bondi Beach-re. Mindössze egyetlen szakasz van, ami nem fog olyan gyorsan elsuhanni, ez pedig a Heartbreak Hill a verseny közepén: ez viszont életed hegymenete lesz! A versenyről bővebben tájékozódhatsz.
Cape Wrath Challenge, Scotland
Na ez az a hely, ahol szélcsendre nemigen lehet számítani. A brit tengerpart legszebb része azonban megéri a kereszhuzatot. A legjobb, ha állandóan szélben edzel erre a versenyre, mivel azonban ez lehetetlen, javasoljuk, hogy erősítsd a törzsed: szükség lesz rá.