adidas,adidas sl20,futócipő,cipőteszt

Tesztzóna - így száguldoztunk az adidas SL20 futócipőben

Nem csak leteszteltük, de a kifogásainkat is lehagytuk az adidas legújabb futócipőjében.

Valljuk be, a jelenlegi helyzet nem épp arról szól, hogy mindenkinek a maximumon pörögne a motivációja, pedig örülhetünk neki, hogy kint futhatunk még, és annak is, hogy remélhetőleg egyre jobb idő lesz, úgyhogy itt az idő legyőzni azokat a fránya kifogásokat!

Mindig nagyon örülök, ha új modelleket próbálhatok ki, az adidas SL20-t pedig több különböző futásnál is tudtam tesztelni. Első blikkre nagyon csinos és keskeny, féltem tőle, hogy emiatt nem lesz elég kényelmes, de magam is meglepődtem, hogy kényelmesen elfért benne a lábam, másfél óra után sem volt szoros.

Legelőször a Margitsziget rekortánján futottam benne két kört, majd később aszfalton egy rövidebbet, egyszer pedig egy kitaposott földúton hosszabbat. Petrával a Gellért-hegyen tartottunk benne egy kemény lépcsőzős, domb-résztávos futást, és itt volt számomra leginkább érezhető azt, amit a márka ígér, hogy gyors, könnyű és rugalmas a cipő. De itt nagyon!

Bevallom, nekem a lassabb futásoknál, amikor nem olyan hatékony a futómozgásom, kevésbé jött be, de a gyorsabb, intenzívebb edzéseknél óriási löketet adott, csak úgy suhantam benne, vitte a lábam! Szuperjó lesz ősszel versenyezni benne, és a pályán résztávozni majd egy nagyobb csapattal, ha lesz rá lehetőségünk. Úgyhogy, ebben tényleg gyorsabbak lehetünk a kifogásainknál!

(Nekem általában egyébként az a kifogásom, hogy "úgy leterhel a meló, most jobban esne egy laza kocogás tempófutásnál" - na de ezt nem mondogatom többet, ígérem!)

Ha te is letesztelted a cipőt, írd meg nekünk, hogy tetszett!