Borítókép: Sokrétű használhatóság Krause egyoldalon járható állólétrák által

Sokrétű használhatóság Krause egyoldalon járható állólétrák által

Az állólétra egyike azon eszközöknek, amire szinte kivétel nélkül minden háztartásban, valamint professzionális környezetben szükség van. Bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, aminek a megoldásához egy praktikus, könnyen használható létrára van szükség.

Akár a lakáson belül a függöny le- és felrakásánál, a kamrában a rendrakás alkalmával, vagy éppenséggel odakint az eresz levelektől és ágaktól való megtisztítása során. De ugyanígy említhetnénk boltokban a magasabban lévő áruk elérését, vagy szakembereknél a szerelő munkák sajátosságait is.

Ebben a bejegyzésben tehát a Krause egy oldalon járható állólétrák praktikus felhasználási módjaira hívjuk fel a figyelmet.

A kényelem és a biztonság kulcsfontosságú

Nem szabad abból a gondolatból kiindulni, hogy otthonra megteszi bármilyen régi, összetákolt létra. A biztonság, valamint a kényelem ugyanis elengedhetetlen, ebből semmi esetre sem szabad engedni.

A Krause által gyártott és forgalmazott 3-6 fokos darabok például az alumínium kivitelüknek hála kellő stabilitást képesek biztosítani a használat során. Továbbá valamennyi egy oldalon járható darab csúszásgátlóval ellátott fokokkal, illetve kapaszkodóval is el van látva.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az egy-két percesnél hosszabb műveletek során sem fogunk elfáradni a létrán állva, miközben a testi épségünket sem kell kitennünk semmiféle kockázatnak.

Félprofi állólétrák barkácsoló kedvűeknek

Eloxált szárak, integrált vödörtartó, jól használható tárolófelület, illetve szerszámtároló is helyet kapott a Krause Monto termékcsalád állólétráin. Ezek a példányok leginkább a félprofi felhasználók számára jelentenek nélkülözhetetlen munkaeszközt.

A stabilitás növelése érdekében a lépcsőfokok szélesebbek és bordázottak, csakúgy, mint a lábdugók és a sarokmerevítők, a szárat pedig biztonsági csukló rendszer veszi körbe.

Állólétrák professzionális felhasználásra

A Krause természetesen az ipari felhasználókról sem feledkezett meg. A napi szintű rendszeres alkalmazást megkönnyítendő, ezeknek az állólétráknak a kialakításánál nemcsak a biztonság, hanem a könnyű kezelhetőség is kiemelt szempontnak számított.

Leginkább a nagy dobogós változatok azok, amik a naponta több órán át a létrán állva kivitelezett munkavégzéshez ajánlottak. Legyen szó éppenséggel raktározásról, építkezésről, logisztikáról vagy felújítási munkákról, az Állványbázis.hu-nál kapható Krause állólétrákban nem fogunk csalódni.

A gyártó neve ugyanis garanciát jelent nemcsak a kényelemre és a fokozott biztonságra, hanem mindezen szempontok mellett a könnyű kezelhetőség és szállítás is biztosított ezekkel a kiváló minőséget képviselő létrákkal.