buék, boldog új évet, új év, 2020, 2021, futás

Viszlát 2020!

Forrás: Annie Spratt / Unsplash
Rendkívüli évet búcsúztatunk ma! Talán nem áll messze a valóságtól, ha azt állítom, hogy inkább többen, mint kevesebben örömmel hagyjuk a hátunk mögött 2020-at…

Itt, a Runner’s World szerkesztőségében változatlan létszámmal és zavartalanul tudtunk dolgozni egész éven át, ami óriási szerencse, hiszen tudjuk és tapasztaltuk, hogy sajnos sokak számára a munkavégzés szempontjából is keserves volt az idei év. Azért is szerencsések vagyunk, mert nap mint nap azzal foglalkozhatunk, amivel igazán szeretünk, egy olyan mozgásformával és kapcsolódó témáival, ami folyamatosan egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. A vírus miatt ráadásul minden eddiginél többen kezdtek futni idén!

Runner’s World 2020/06 (digitális verzió)

Runner’s World 2020/06 (digitális verzió)

Arról már sokat olvashattunk, hogy a kávéval és a koffeinnel kapcsolatban bizonyára vannak tévhiteink. Szakértőnk most nagyon alaposan rendet csinál a fejekben. Olvasd el cikkünket a stimulátor hatásról, és a jövőben biztosan megfontoltabban tolod majd a koffeint!

Teljesítménydiagnosztika. Biztosan vannak olyanok, akik első blikkre talán átlapozzák majd ezt a cikket, mert nem szeretnek belemenni a tudományos részletekbe. Van nekik egy jótanácsom! Ne tegyék! Íme egy olyan cikk a teljesítménydiagnosztikáról, amely életszerűen és olvasmányosan járja körbe a témát. Vigyázz! A végén még te is kedvet kapsz!

Hol jobb futni, Japánban vagy Amerikában? Két fantasztikus magyar futó történetén keresztül mutatjuk be, hogy milyen a futóélet a világ két, tőlünk igen távoli pontján. Néha nagyon izgalmas látni, mennyire más a kultúrája a futásnak a különböző kontinenseken, és ennek egyes elemeiből inspirálódhatunk is.

Ezen a télen nem fogunk futóversenyeken részt venni. Vagy mégis? Igen! Összegyűjtöttünk néhány nagyon izgalmas futóeseményt, hogy a járvány idején se maradjunk érmek nélkül.

595 Ft

Kaptunk sok kedves hozzászólást és persze kemény kritikákat is a cikkeinkhez. Előbbinek örülünk, utóbbit viseljük. Hogy milyen tartalmú cikkek készülnek, arról sokszor az is döntött, hogy milyen témákra kerestek rá a futással, mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatban. Közel 1000 új hosszabb, rövidebb cikket írtunk idén. Az érdekesség kedvéért utánanéztünk, hogy ezek közül melyik volt az a 10 tartalom, ami a legnagyobb olvasottságot kapta.

buék, boldog új évet, 2020, 2021, edzések, futás
Forrás: Immo Wegmann / Unsplash

Íme, ezek a cikkek szerepelnek a népszerűségi TOP 10 listán:

Köszönjük, hogy futtok télen, nyáron, ősszel és tavasszal, kánikulában és viharban, szakadó esőben és illatos tavaszban és persze köszönjük, hogy olvastok bennünket!

BUÉK 2021!