Suhanj, futás,

Töltődj, tanulj, inspirálódj példaképek történeteiből!

Forrás: Suhanj!
Senkire sem várnak könnyű napok, hetek, hónapok. Mindannyiunktól extra teljesítményt követel meg az előttünk álló időszak. Ehhez szeretnénk mi a SUHANJ!-nál egy kis támaszt biztosítani Neked.

Töltődj, tanulj, inspirálódj példaképek történeteiből!

Új formátumú élménykonferenciát szervezünk november 28-án, szombaton, amit online élőben közvetítünk és akár felvételről is visszanézhetsz. A sportvilág kivételes egyéniségeivel járjuk körbe a KITARTÁS, a MEGKÜZDÉS és az ÚJRAKEZDÉS témáját. Legendás küzdőktől, a hazai futósport kivételes példaképeinek előadásaiból, parasportoló egyéniségek sorsfordító történeteiből nyerhetsz lendületet, építhetsz mentális tartalékokat Te is a nehéz pillanatokhoz. Ismerd meg, mi viszi őket előre, hogy újra és újra nekiinduljanak, legyőzzék a monotonitást, a váratlan helyzeteket és a legkeményebb holtpontokat is!

erot adunk, futni,
Forrás: Suhanj!

Elsőrangú előadók: futók, triatlonisták, parasportolók sportpszichológusok

14 kivételes egyéniség összesen 128 futópályán eltölött évének tapasztalatait kínáljuk neked négy és fél órába sűrítve. Az előadóink között találod többek között

  • a világcsúcstartó és világranglista-vezető ultrafutó Csécsei Zoltánt,
  • a hétszeres Sparathlon-teljesítő Simonyi Balázst, aki az Ultra című dokumentumfilm rendezője is,
  • Faludi Viktória szakpszichológust, aki számos élsportoló, köztük Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívó mentális felkészítője,
  • a SUHANJ! látássérült, kerekesszékes és baleseti sérült sportolóit (Fejes Nelli és Gábor, Lukoviczki Réka, Fenyvesi Zoltán)
  • Boronkay Péter elit triatlonistát, paralimpikont (Rió 2016),
  • de például arról is hallhatsz előadást, hogy miként lehet összeegyeztetni a munkahelyi kihívásokat és az anyai feladatokat egy egyéni Ultrabalatonnal (Evetovics-Balla Hajnalka) .
Suhanj, futas,
Forrás: Suhanj!

Előadóink teljes listája: Simonyi Balázs, Csécsei Zoltán, Lukoviczki Réka, Boronkay Péter, Janklovics Péter, Faludi Viktória, Fenyvesi Zoltán, Székely Réka, Kálmán Teréz és Szilvási Péter, Fejes Nelli és Gábor, Evetovics-Balla Hanka, Gusztos Péter. A házigazdánk Kovács Patrícia lesz. Bővebb információ: erotadunk.suhanj.hu

Suhanj, futas,
Forrás: Suhanj!

A részvételeddel jó ügyet szolgálsz

Az ERŐT ADUNK konferencia minden bevétele teljes egészében az idén 10 éves SUHANJ! Alapítvány munkáját támogatja. Így részvételeddel nemcsak Te fejlődhetsz, hanem többszáz fogyatékkal élő társunk sportolásához is hozzájárulsz. Nekik is erőt adsz.

Célunk, hogy a SUHANJ! a következő 10 évben országos hálózattá fejlődjön és vidéken is minél több Suhanccal oszthassuk meg a mozgás örömét. Jegyváltásoddal ezt a tervünket támogathatod.

Ha nem tudsz eljönni, akkor is hálásan köszönjük a tetszőleges összegű felajánlásodat - ITT.

Biztonságban, az otthon kényelméből követheted.

Az előadásokat online platformon élőben közvetítjük, és utólag felvételről is visszanézheted.