Borítókép: Elkészült a CUPRA-életérzés magyar zenei toplistája - Fald a kilométereket a CUPRA márkanagykövetei, a StadiumX által összeállított ritmusokra!

Elkészült a CUPRA-életérzés magyar zenei toplistája - Fald a kilométereket a CUPRA márkanagykövetei, a StadiumX által összeállított ritmusokra!

Forrás: CUPRA Magyarország
Budapest, 2023. április 24. – A CUPRA autómárka DNS-ének fő alkotóelemei az egyediség, dinamizmus és szenvedély. Ezt a spanyol életérzést mostantól a nemzetközi színtéren is elismert DJ páros, a StadiumX képviseli Magyarországon a CUPRA márkanagyköveteként. A duó tagjai ennek apropóján összeállítottak egy olyan zenei listát , amely mindenkit felpörget – akár vezetés, akár futás közben.

A progressive house formáció két tagja, Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt – művésznevükön Dave Martin és Sullivan – a továbbiakban egy-egy CUPRA Formentorral járják az utakat. A páros tagjai az egész világot meghódították, csakúgy, mint a CUPRA márka: olyan nemzetközileg ismert és elismert producerekkel és énekesekkel alkottak közösen, mint David Guetta, Nicky Romero, Bob Sinclair vagy Sam Martin.

A CUPRA-életérzés által inspirált,Formentor Fever névre keresztelt playlistre a duó tagjai olyan hazai elektronikus zenei előadók dalait válogatták össze, akik dinamizmusban és exhibicionizmusban a legközelebb állnak a barcelonai márka stílusához.

„A CUPRA tudatosan törekszik arra, hogy szakítson a hagyományossal, hogy újszerű, exkluzív legyen, erős és valódi érzelmeket váltson ki. A StadiumX progresszív zenei lendületével pont olyan inspiráló a színpadon és a rádióban, amilyen úttörő a CUPRA a tervezőasztalon és az utakon” – mondta Rozgonyi Ádám, a SEAT|CUPRA márkaigazgatója. „Köszöntjük a StadiumX-et a CUPRA Tribe-ban, ami valóban egy tartalmas és egyedi együttműködés kezdete.”

Csatlakozz Te is a CUPRA Tribe-hoz és vedd fel a ritmust az első, április 29-ei StadiumX Powered by CUPRA afterpartyn a Budapest Parkban, a Parov Stelar koncert után, 22:00-tól!

Addig is hangolódj a dinamizmusra, és fald a kilométereket akár vezetés, akár futás közben a Formentor Fever ütemeivel!

Forrás: CUPRA Magyarország