verseny

Nem indulsz ősszel versenyen? 4 dolog, amit helyette megtehetsz

Forrás: getty images
Sokan őszre időzítik a célversenyüket - ha viszont te nem szeretnél a következő hónapokban futóversenyen indulni, akkor úgy érezheted, kimaradsz valami nagyszerű dologból. Ahelyett, hogy az önsajnálatba temetkeznél, tedd meg inkább a következő 4 dolgot!

Utazz el, szánj időt magadra!

Mivel nem kell a felkészülés miatt aggódnod, nyugodtan élvezd ki, hogy jut egy kis időd magadra: erre tökéletes egy hétvégi rövid kiruccanás (akár egy túra is, ha több nem fér bele), ahol addig alszol, ameddig szeretnél és annyit mozogsz amihez kedved van. Jó ötlet elmenni egy regeneráló masszázsra, vagy csobbanni egyet valahol, mert bizony az is nagyon fontos, hogy feltöltődj, kikapcsolódj.

Jelentkezz önkéntesnek!

Ha szeretnél a versenyek közelében maradni, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod az önkénteskedést is. Biztos, hogy motiváló, felemelő élményben lesz részed!

Legyél egy barátod kísérője!

Biztos tisztában vagy azzal, mennyire stresszes lehet a verseny napja. Jó ötlet, ha elkíséred az egyik barátodat a versenyére, segítesz cipelni a cuccait és erőt adsz neki a rajt előtt. Még jobb, ha szurkolással biztatod a tömegből.

Tervezgess!

Ha tavaszra már úgy érzed, megjönne a kedved a versenyzéshez, akkor mindenképp kezdj el keresgélni egy izgalmas kihívást. Ez lehet egy új táv, vagy új típusú verseny (akadályfutás, külföldi verseny) - tényleg bármi, amihez kedved van.

Olvasnál még a témában?