Borítókép: A hét befutói: terepre fel!

A hét befutói: terepre fel!

Forrás: Képszerkesztés: Hámori Zsófi
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

Forrás: Képszerkesztés: Hámori Zsófi

1. Compressport R2 Oxigen kompressziós szár

Maximálisan megtámasztja a vádlit és az Achillest. 17%-kal több oxigént juttat az izmokhoz, így megelőzi a fájdalom és a duzzanatok kialakulását is, emellett elősegíti a regenerációt. Mindössze 11 grammos súlyának köszönhetően kellemes élményt nyújt a viselése. Használhatod terepfutáshoz, triatlonozáshoz, vagy akár egy maraton teljesítéséhez is, biztos, hogy erősek maradnak benne a lábaid! További részleteket itt találsz.

2. Salomon S Lab Sense Ultra 2 cipő

Bármilyen hosszú is legyen a táv, végig kényelmesnek fogod érezni a futást ebben a cipőben. Belső kialakítása körülöleli a lábfejedet. A talpa nem ázik át, sarka pedig kellemesebbé teszi a lejtős futásokat is. A belsejében lévő hab tartós párnázottságot biztosít, így még a legkeményebb terepen is biztonságosan tudsz benne haladni. További részletekért kattints ide.

3. Asics hidratációs mellény

Amikor túl keménynek bizonyul a terep, ne hagyd, hogy a dehidratáció is lassítson! A mellénybe akár 1.5 liter folyadékot is tehetsz. Kialakításának köszönhetően nem fog rajtad ide-oda mozogni, végig szorosan a törzseden marad. Négy zsebében elfér a telefonod, lakáskulcsod, energiazseléd és minden más fontos kellék is. Fényvisszaverő cipzárja pedig arról gondoskodik, hogy sötétben is látható maradj. További részletekért kattints ide!