szeretet,önbizalom

Mivel lepje meg a párját, ha igazán nagy durranást akar?

Legyen szó szülinapról, legénybúcsúról vagy bármilyen alkalomról, egy személyes ajándéknál nincs jobb meglepetés. Milyen lehetőségek közül választhatunk, ha igazán nagy durranásra vágyunk?

Legénybúcsúra kell a poén

Minden legénybúcsú ellenállhatatlan kellékei a különböző izgalmas és mókás meglepetések. Egy felfújható guminő? Esetleg ugyanez, csak kecske kivitelben? A nevetés garantált, akárcsak egy vicces fehérnemű esetében. Hiszen kinek ne csalna mosolyt az arcára egy elefántfejes alsó, aminél az orrmánynak szemmel látható szerepe van? Biztosan feldobja nem csak a bulit, de otthon is garantáltan sikere lesz! Mindenképp érdemes beszerezni a különböző ehető, erotikus mintás nyalókák mellé néhány mókás fehérneműt is.

Pároknak

Lehet, hogy kicsit lanyhult a vágy, esetleg valami újdonságra vágynak, így nagyon jó megoldás lehet néhány szexi alsónemű beszerzése. A különböző fűzők, babydollok, cicaruhák mind a női test szépségét és izgató voltát hivatottak hangsúlyozni. A jelmezek is rövid szoknyával és izgató mellrésszel készülnek, hogy minél fantáziadúsabb és persze látványosabb legyen az összhatás. Hiszen mindenki tudja, hogy a férfiak jelentős része vizuális típus. De miért ne lehetne egy nő is igazán vizuális?

Nem csak a férfi kiváltsága, hogy gyönyörködjön a partnere testében. Egy szép, ízlésesen kidolgozott férfi test legalább olyan vonzó, mint egy csinos és számos domborulattal rendelkező női. Éppen ezért a férfiaknak is készülnek igazán erotikus alsók, amik nem csak a férfias mellkasukat teszik közszemlére, de a fenékből sem takar sokat. A tangák előnye, hogy a hölgyek kedvükre legeltethetik a szemüket és a kezeiket, hiszen egy kapcsolatban nem igazán hódít a “mindent a szemnek, semmit a kéznek” elv.

A különböző erotikus alsók további előnye, hogy a többség jóval többet mutat, mint amennyit az átlagos alsónadrágok. Ezek általában neccből készülnek, így sejtelmesen megmutatják, hogy mi is lapul a takarásban.

Az igazán vagány pasik a pénisztartós, teljesen nyitott darabokat választják, hogy a kedvében járjanak a partnerüknek. A legtöbb ezek közül külön tartja a heréket és a péniszt, így biztosan jó kezekben lesz.

Felkeltettük az érdeklődést a különböző férfi alsók iránt? Megnézne a partnerén egy fent említett darabot? Esetleg meglepné kedvesét? Semmi akadálya, hiszen a Szeresdmagad.hu oldalon megtalál mindent, amire csak szüksége lehet a hódításhoz! Ne habozzon, rendeljen mielőbb egy izgalmas és erotikus férfi tangát!