Borítókép: Hogyan küldj Ausztriába csomagot?

Hogyan küldj Ausztriába csomagot?

A szomszédos országokban sok rokonunk, barátunk élhet, akiknek időnként csomagot szeretnénk küldeni, azonban nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást választunk. A posta lassú és nem feltétlenül praktikus ilyen esetekben, azonban a nagy futárszolgálatok már egészen kedvező árakkal is vállalnak Ausztriába csomagkézbesítést. Nézzük a szolgáltatásuk jellemzőit!�

Futárszolgálatok Ausztriába

Magyarországból Ausztriába a legnagyobb futárszolgálatok vállalnak kézbesítést, természetesen garantált minőséggel. A GLS, a DPD és a TNT is háztól házig szállít, mindegyik cég ajánlata megtekinthető a weboldalon.

A GLS futárszolgálat komoly múltra tekint vissza, díjaikat megtalálhatjuk a Csomagnet.hu oldalán.

Rendkívül kényelmes megoldást nyújtanak a cégek, hiszen nemcsak az otthonunk kényelméből intézhetjük az egész csomagküldést, de még a csomagátvétel is a lakásunkban történik, tehát ki sem kell lépnünk a házból ahhoz, hogy eljuttassunk egy küldeményt Ausztriába. Címkét csak a TNT futárszolgálat esetében kell nyomtatni, a másik kettő cég ezt is elintézi helyettünk.

Határidők

A határidők is rendkívül rugalmasak, a TNT futárszolgálat akár 1 munkanapon belül is szállít, de a GLS és a DPD is 3-5 munkanapon belül kézbesíti a feladott küldeményt. A megrendelés is néhány kattintással történhet, így rendkívül gyors folyamatról beszélünk, ami rohanó világunkban fontos szempont lehet.

Regisztrációval vagy anélkül

A csomagküldés megrendelése történhet regisztrációval vagy anélkül is, de ajánlatos regisztrálni a Csomagnet.hu oldalán, hiszen számos előnnyel jár az, ha egy kis időt szánunk a folyamatra. Egyrészt nyomon követhetjük a feladott csomag útját, másrészt a következő megrendelésnél nem kell újra megadni az adatokat, hiszen azt a rendszer az előzőek alapján megjegyezte. Online kalkulációhoz azonban nem szükséges regisztrálni, ezt bármikor elvégezhetjük, csupán a feladandó csomag méreteit kell megadni, és máris számol a program.

Díjszabás

A díjszabást tehát az online kalkulátor megmutatja, de mindenképpen kedvező árakat nyújtanak az egyes futárszolgálatok. Feladhatunk csomagot Ausztriába már nettó 4.820 Ft-ért is, a fuvardíjat pedig biztonságosan rendezhetjük, online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással is. Mivel gyakori kézbesítési hely Ausztria, a Csomagnet.hu időnként akciókkal is kedveskedik a megrendelők számára, ezért érdemes a weboldalt látogatni.