arc, futni,

Fényvédelem már tavasszal is? Sokkal fontosabb, mint hinnéd!

Forrás: Getty Images/ Matt Dutile
A tavasz az új futók kedvenc szezonja - na és persze a miénk is. Ez nem is csoda: remek az idő, nem kell 3 réteg futóruha, napfényben futhatunk úgy, hogy közben nem izzad le rólunk az utolsó sportmelltartó sem. De van egy dolog, amiről a legtöbben megfeledkeznek!

Hetek óta csodás futóidő van - de most őszintén, kentél már magadra fényvédőt futás előtt 2021-ben? Persze, értjük, hogy nagyon jól esik végre a napsütés, és azt is, hogy vágysz egy kis színre, arra, hogy az első tavaszi napsugarak jól felmelegítsék a bőrödet futás közben - ám a nap káros sugarai ellen való védekezés pont ugyanolyan fontos most, mint a nyári hónapokban.

A bőrbetegségek mellett megelőzheted a túlzott kiszáradást, a bőrhibákat, a leégést, ha ilyenkor is komolyan figyelsz a fényvédelemre, és a futásaid előtt olyan krémet használsz - illetve klasszikus naptejet, ha csak egy trikóban futsz - ami fényvédőt is tartalmaz. Kár ugyanis már most, március közepén tönkretenni a bőrt...

A hétvégi JOY Beauty&Fit napok alatt több szépségápolási márka kínál remek kedvezményeket - mi segítünk, és összeválogattunk néhány olyan krémet, amik fényvédőt tartalmaznak, és amiket kedvezményes áron vásárolhatsz meg.