kutyatáp,állateledel

Tudnivalók a Brit kutyatápokról

Mikor már a kutya is családtagnak számít, akkor éppúgy, mint gyermekeidnek, a kutyádnak is a legjobbat szeretnéd adni.

Ha felelős gazdiként fontos számodra a prémium minőségű eledel megtalálása, azért, hogy kutyádnak hosszú, boldog élete lehessen veled, akkor a Brit kutyatáp család kínálata között keresgélve biztosan meg fogod találni a megideálisabbat.

A kutyák egyedi szükségleteit figyelembe véve a Brit kutyatápok minden fajta kutya táplálásánál megoldást nyújtanak. A megfelelően kiválasztott táp javítja a kutyád általános közérzetét, ellenálló képességét, vitalitását, mert az kimondottan az ő igényeinek készült.

A Brit kutyatápok minden életkorú, méretű kutya szükségleteit lefedik, legyen szó Brit Care, Brit Care Mini, Brit Premium by Nature vagy Brit Fresh tápokról. Ezen prémium kategóriás kutyatápok között keresgélve biztosan megtalálok a kedvenced igényeinek legmegfelelőbbet.

A különböző méretű, különböző fajtájú kutyáknak eltérő igényeik vannak, amiket a Brit termékcsalád készítésénél figyelembe vettek.

Brit Care kutyatápok

Sajnos a kutyákat is éppúgy veszélyeztetik különféle betegségek, mint az embereket. Többek között náluk is kialakulhatnak keringési problémák, szív problémák, rák vagy cukorbetegség. A Brit Care kutyatápok ezen betegségek megelőzésében nyújtanak segítséget.

Brit Premium kutyatápok

Kutyád energikus és egészséges lesz a vitaminoknak, fehérjéknek, proteineknek, növényi rostoknak, ásványi anyagoknak és állati eredetű fehérjéknek köszönhetően.

Brit Fresh kutyatápok

Minden méretű kutya számára találhatsz megfelelő Brit Fresh kutyatápot, ami támogatja az immunrendszerét, segít megelőzni a különböző betegségek kialakulását.

A Brit termékcsalád minden igényt kielégítően lefedi a különböző kutyák igényeit, legyen szó kis vagy nagy termetűről, illetve kölyök vagy idős kutyáról. Ha itt keresel, biztos megtalálod kedvenced számára a legmegfelelőbb táplálékot.

Az allergia kiküszöbölhető

Nem csak a már kialakult allergiával kell foglalkozni, mivel akkor már majdnem hogy késő, mivel okoztunk pár kellemetlen napot vagy hetet kedvencünknek. Próbáljuk meg inkább elkerülni, megelőzni a betegséget, hogy egy percet se kelljen szenvednie. A tápok mind allergénmentesek, így megelőzésre is rendkívül alkalmasak.

Felnőtt vagy idős kutyáknál is kialakulhat ételintolerancia, de sajnos akkor még kérdéses, hogy mi okozza. Ezek kiderítése sajnos hosszú folyamat és nagyon költséges is, mivel sajnos kutyáknál is sokféle étel okozhatja a problémát, mint például a csirkehús, egyes fehérjék, mint a kukorica, szója vagy akár a búza is.

Lazacolaj nem csak a csillogó bundáért és egészséges bőrért

A Kutyakajas.hu-nál kapható Brit kutyatápok mindegyikében megtalálható lazacolaj, mely nem csak a szőrre és a kutya bőrére lesz kedvező hatással, hanem pozitívan hat az immunrendszerére, a szívére, ér- és idegrendszerére.