Borítókép: Vigyázz, kész, Generali Night Run – Búcsúztassuk együtt a nyarat a fővárosi éjszakában!

Vigyázz, kész, Generali Night Run – Búcsúztassuk együtt a nyarat a fővárosi éjszakában!

Forrás: Generali
Hamarosan vége a nyári grillpartiknak, a nyaralás, fesztiválozás miatt elmaradt edzéseknek, és visszarázódhatunk a „mindennapokba”. Az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Generali Night Runnál keresve sem találhatsz idén jobb lehetőséget a nyár elbúcsúztatására!

Mondj búcsút egy igazi fesztivál-futással 2023 nyarának a gyönyörűen kivilágított fővárosban, szeptember 2-án! A résztvevők négy táv közül választhatnak, a félmaratoni táv váltóban is teljesíthető.
Az útvonal pedig az elmúlt években megszokottak szerint remek, a panoráma kárpótol az emelkedőkért: az útvonal idén is érinti a Budai Várat, az alsó rakparton áthalad a Lánchíd alatt, megcsodálhatod a kivilágított Parlamentet és a Margit hidat – és természetesen a kongásoktól zengő Alagutat sem kell kihagyni. Az útvonalon több ponton zenével és vizuális effektekkel várják a leglelkesebb futókat a szervezők.

Forrás: Generali
Kattints a képre és tudj meg tudj meg többet a Generali Night Run-ról!

Hangolódj rá!

Az se tántorítson el a versenytől, ha a nyár viszonylag rendszertelenül telt a futást tekintve. Ne feledd, fő a fokozatosság: érdemes betartanod a következőket!

  • Ha több hónapot kihagytál az utóbbi időben, iktass be sétaszüneteket! Ez nagyon sokat tesz hozzá ahhoz, hogy megfelelő módon, túlterhelés nélkül térj vissza a megszokott edzéseidhez, és elkerült a sérüléseket.

  • Figyeld a tested jelzéseit! Lehet, hogy legutóbb jobb formában voltál akár fizikailag, akár mentálisan a sporthoz, de ez ne tántorítson el attól, hogy ismét futócipőt húzz. Változunk, alakul az életünk, az edzettségünk, és bizony az életkort is fontos figyelembe venni. Ami nagyon fontos: legyél türelmes magaddal!

  • Figyelj a keresztedzésre! A futás mellett nem árt, ha időt szentelsz a nyújtásra, az erősítésre, a core izmok stabilizálására. Hasznos, ha találsz olyan keresztedzést, amit élvezel is, és ami támogatja a futásaidat is.

Meghoztuk a kedved! Gyere, és fussunk együtt az idei Generali Night Run futófesztiválon!

Kattints a galériára, lapozd végig a képeket és nézd meg, milyen szuper hangulatban telik a Generali Night Run!

Advertisement