saucony, terepfutas

Terepfutócipők különleges igényekhez

Forrás: Szigetvári Bence
Akár a távot, akár a tempót szeretnéd kimaxolni, a Saucony terepfutócipő kínálatában megtalálod hozzá a társad!

Ha szívesen futsz terepen, és már komolyabb terveket is szövögetsz, akkor Pintér András, a Saucony brand managare segítségével most mutatunk neked két különleges futócipőt, amelyek segítenek elérni a kitűzött célokat!

SAUCONY XODUS ULTRA

Ez a cipő azoknak jó választás, akik hosszabb, akár ultra távokat is futnak, ezért erősebb csillapításra van szükségük és még strapabíróbb cipőre! Az előző verziónál stabilabb, könnyebb és rugalmasabb, hogy maximális komfortérzet mellett fedezhess fel egyre hosszabb és hosszabb ösvényeket. Természetesen ennek a talpában is megtalálható a kővédelem, a felsőrészen pedig a megerősítés és egy különleges törmelékpajzs, ami extrán védi a cipőt. Neked már csak annyi a dolgod, hogy fuss, amilyen messze csak tudsz!

saucony, terepfutas
Forrás: Szigetvári Bence
SAUCONY ENDORPHIN EDGE

Hogy minden körülmények között csak azzal kelljen foglalkoznod, hogy kihozd magadból a maximumot, a cipőd pedig segítsen elérni a célodat! Ez a terepversenycipő hihetetlen tapadást és stabilitást biztosít, miközben olyan gyorsan haladhatsz benne, ahogy csak bírsz! A CARBITEX™ MONOFLEX karbonlemezt kifejezetten az erdő ösvényeire tervezték, az ultrakönnyű, reszponzív PWRRUNPB hab pedig segít a dinamikus mozgásban. Az átlátszó sárvédőjével még jobban védi a cipőt. A cipő vegán és újrahasznosított anyagból készült.

saucony
Forrás: Szigetvári Bence

A Saucony terepmodellek mindegyikét megtalálod a sneaknrun.hu weboldalon, a Xodus Ultrát pedig a Spuri futóboltban is!