Borítókép: Minden futónak van rá oka - a tiéd mi?

Minden futónak van rá oka - a tiéd mi?

A New Balance “Minden futónak van rá oka” címmel indította el új kampányát, melynek célja, hogy eloszlassa az azzal kapcsolatos mítoszokat, hogy mit is jelent futónak lenni. A márka szerint igazából mindenki futó, akkor is, ha sokan még nem tudják magukról.

Lehet, hogy gyakorlott futóként túl vagy már néhány maratonon, de az is lehet, hogy csak véletlenül futsz, hogy időben odaérj a munkahelyedre. A New Balance kampánya szerint minden futó megérdemli az ünneplést és a márka arra is kíváncsi, hogy ki miért fut.

New Balance
Forrás: New Balance

A New Balance be is mutat néhány történetet olyanokról, akik épp felismerik, hogy futóvá váltak: Charles megpróbálja utolérni a futárt, Max szeret egy kicsit tovább aludni és mindig rohannia kell a busz után, Alicia a szemeteskocsit kergeti, Rachel pedig a kutyája után fut sétáltatás közben.

A márka ezzel mutatja be, hogy közülünk mennyien futnak néha csak a véletlennek köszönhetően és mindenkit bátorít arra, hogy fedezze fel a benne élő futót.

New Balance
Forrás: New Balance

Akár épp elindul valaki ezen az úton, akár egy következő kihívás előtt áll, a New Balance arra kéria futókat, hogy osszák meg a világgal a saját okát arra, hogy időről-időre gyorsabban szedik a lábaikat.

Ezt a márka oldalán tehetik meg, a New Balance pedig minden regisztráló érdeklődőnek elküld egy ingyenes, tapasztalt futók és szakértők által összeállított e-bookot, amelyben különböző szintű futóknak szóló edzéstervek találhatók a teljesen kezdőtől a maratonra való felkészülésig és rengeteg hasznos tipp és tanács.

“Mi a New Balance-nál hiszünk abban, hogy a futás mindenkié. Szeretnénk lerombolnia hozzá kapcsolódó sztereotípiákat és megmutatni, hogy nem kell profi sportolónak lenni ahhoz, hogy valaki futónak nevezhesse magát. Bármi is az okod rá, ha futsz, számunkra futó vagy és tagja ennek a közösségnek.”
mondta Iga Bielawski a New Balance-tól.