Borítókép: GRUNDFOS Run For Water - tavaszi futófesztivál Tatabányán

GRUNDFOS Run For Water - tavaszi futófesztivál Tatabányán

Fuss velünk május 15-én!

Grundfos

A Grundfos a világ egyik legnagyobb, dán szivattyú gyártó vállalata, az 1940-es évek óta jelen vannak a víziparban és számos úttörő innovációt vezettek be. A fenntarthatóság kiemelten fontos a vállalat életében, folyamatosan a víz- és energiahatékonyság javításán dolgoznak, a helyi és globális változások úttörői. Itthon többezer munkavállalóval Magyarország egyik legnagyobb munkaadója.

Idén a társadalmi felelősségvállalás jegyében Tatabányán (40 perc autóval Budapestről, Győrből vagy Székesfehérvárról) május 15-én egy városi futóversenyt szerveznek, ahol dolgozóik ingyen indulhatnak, rengeteg családi program és változatos futótávok várnak mindenkit.

Félmaraton, váltó és családi távok - városi futóverseny az egész családnak

A versenyen 4 távon várják a futókat, szinte mindegyik útvonal üde zöld, fás, bokros, de mégis aszfaltos úton halad. A távok:

- 1000 méter a családoknak, a legkisebbeknek vagy azoknak, akik szeretnének munkatársaikkal közösen sétálni egyet

- 7 km / 14 km / 21,1 km a futóknak

- félmaraton váltóban indulhatnak azok a 3 fős csapatok, akik együtt küzdik le a félmaraton 21 km-ét

Nevezés: https://www.runforwater.hu/

Professzionális versenyközpont, családi programok

A versenyközpont helyszíne Tatabánya vadonatúj Multifunkciós Csarnoka, a 19 000 négyzetméteres sportarénában biztosított az öltözési, zuhanyzási lehetőség, a ruhatár és a rajtcsomag átvétel. Az összes táv innen rajtol és ide érkezik vissza. A csarnok környezetében a családi nap kiegészítő programjai várnak, a futóverseny mellett helyi sportegyesületek programjai, egészségügyi szűrőbusz, ugrálóvár, animátorok, rendészeti szervek bemutatói és food court várja majd a futókat, sportolókat és kisérőiket. A kiegészítő programokkal egy teljes családi nap valósul meg.

A verseny szakmai lebonyolítója a RUNaway Sportszervező Kft. #rókásék (versenyeik: Garmin WTF versenysorozat, Lupa versenysorozat, Garmin Patakparti Futónap, gyerekversenyek; instantjaik: Garmin Mókus instantok, Rókás instantok, RUNapest, Adrenalin kör, SUP instantok és idéntől kerékpáros instantok)

https://www.runforwater.hu/