salomon

75 éves a Salomon

Forrás: Kerékgyártó Péter és Szűcs István
Exkluzív, zártkörű rendezvénnyel, az eplényi Síaréna Vibe Parkban ünnepelte a francia sportmárka Európa szerte Magyarországon először, a fennállásának 75. évfordulóját, ahol a 100 meghívott mellett mi is jelen voltunk.

A márka leghűségesebb vásárlói, influencerek, a támogatott sportolók, síelők, futók és a hazai kereskedők részvétele mellett került megrendezésre az egész napos születésnap, ahol természetesen nem maradhattak el a szakmai programok sem. Először Gönczi László a márka hazai sales- és marketingvezetője tartott érdekes előadást, amely során ismertette a Salomon 2023-as forradalmi újdonságait, a technológiai innovációkat, továbbá bemutatásra került a jövő évi tavaszi-nyári kollekció is, mely a márkát eddig jellemző szín-és formavilág tekintetében is számos újdonságot tartogat.

Forrás: Kerékgyártó Péter és Szűcs István

A prezentációt edzői kerekasztal-beszélgetés követte. A Salomon Running Team Hungary futóedzői hívták nyílt beszélgetésre a résztvevőket Csányi Csanya, a Salomon Ultra Trail Hungary főszervezőjének moderálása mellett. A szakmai fórum során a résztvevőknek lehetősége nyílt az edzőktől futással kapcsolatos szakmai kérdéseket feltenni, a válaszokat pedig első kézből hallhatták a márka edzőitől. Vincze Zsófi, Losonc Timi és Zarándy András nem csak a márka támogatott futói, hanem főállásuk mellett futóedzőként is dolgoznak, így amatőr sportolókat segítenek a mindennapokban, hogy elérjék a futásban kitűzött céljaikat.

Forrás: Kerékgyártó Péter és Szűcs István

És ha már Eplény adott otthont a rendezvénynek, akkor s sportos aktivitásokra a helyszín adottságait is bevonták a szervezők az eseményekbe. A meghívottaknak ugyanis egész nap lehetősége volt korlátlanul igénybe venni az eplényi libegőt, valamint a sípályák körül kialakított túraösvényeket felfedezni akár futva, akár túrázva. A Salomon magyarországi képviselete rengeteg meglepetéssel is készült, így volt például puzzle, amihez a libegő felső állomása mellett kialakított frissítő ponton lehetett begyűjteni a kirakós egy darabját, majd a nap végén közösen, a minden résztvevő által összegyűjtött darabból került kirakásra a meglepetés képeslapon is található Salomon retro képgyűjtemény. Nem maradhattak el természetesen a finomságok sem, és ha már születésnap, akkor torta és mini tüzijáték is volt.

Az aktív programokat egy különleges meglepetés koncert zárta, amely során az X-Faktorból megismert majd a Rising Starban is feltűnt, a Follow the Flow zenekar frontembere, az amúgy lelkes hobbifutó, Szakács Gergő zenélt élőben a közönségnek. A napot végül tombola sorsolás zárta, amely során értékes Salomon nyereményeket és egyedi retro képeket lehetett nyerni.

További sok boldog születésnapot kívánunk Salomon!

Nézd meg Salomon 75. születésnapján készült képgalériánkat:
Fotó: Kerékgyártó Péter és Szűcs István