futócipő,futócipő csere,JOY-napok,JOY-kuponok

Jó lesz még ez a cipő?! Ne várd meg, míg a tested jelzi: NEM!

A futóverseny szezon kellős közepén állunk. Vagy fél tucat esemény közül válogathatsz minden hétvégén. Az alapozás már rég a múlté. Most lehet megmutatni azt a formát, amelyért a fogvacogtató, sötét, téli délutánokon is küzdöttél.

Minden klappol hát, elő a futócipőt és rajt!

Ja, hogy a cipő itt-ott már viseltes, kopások látszódnak a talpon? Persze kényelmes, hogyne volna az, hiszen volt ideje a lábadra idomulni, de érzed, hogy itt az ideje búcsút venni tőle?

"Nálam mindig nehéz ügy a futócipőtől való elválás. Érzelmileg is kötődöm ezekhez a holmikhoz. Nyilván azért, mert a leglényegesebb tartozéka a futónak. Nem véletlen, hogy futós rémálmaimban állok a rajtnál, lenézek a lábamra és nincs rajtam a futócipőm. Mégis van egy pont, amikor már tényleg nem lehet halogatni az „ügyet”." – mondja szerkesztőnk, Judit.

Ha tehát látod rajta, hogy erősen kopott a talpa, ha a precízen vezetett kilométer számlálód elérte az 1000-1500 km-t, vagy csak tudod róla, hogy - ugyan sokat nem futottál benne de - évek óta megvan, itt az idő, hogy végy egy vadiúj futócsukát.

Nem mellesleg az új futócipő, mindig extra motiváció a hétköznapi edzések során is!

NE HAGYD KI TE SEM A JOY-NAPOKAT!

Május 9-12. között 10-70%-kal olcsóbban szerezheted be a kedvenceidet a JOY-kuponokkal, több mint 300 márka kínálatából lehet választani 2000 üzletben!

www.joynapok.hu