huawei watch gt runner

Extrapontos csuklós pulzus mérés, futóedzés és a többi: Ismerd meg a HUAWEI WATCH GT Runner futóórát!

Forrás: HUAWEI
Ha te is imádod a futós kütyüket, hadd mutassuk be a HUAWEI első kifejezetten futókat megcélzó sportóráját, a WATCH GT család legújabb tagját, a Runner-t!

Bár a márka számos okoskütyüt kínál, és korábban nálunk is megismerkedhettél olyan órával, ami sportolóknak, aktív életmódot élőknek készült, a HUAWEI WATCH GT Runner az első, ami specifikusan a futókat szólítja meg. Ebből következik, hogy egy nagyon kényelmes, nagyon könnyű és kifejezetten hosszú üzemidővel bíró óráról van szó (14 napig bírja).

huawei watch gt runner
Forrás: HUAWEI

EGY SZUPER EDZŐTÁRS

Természetesen méri a pulzust, VO2max-ot és véroxigényszintet is, de fontos kiemelni, hogy a piacon fellelhető futóórák közül ennek az egyik legpontosabb a csuklós mérése, így ha nem szeretsz mellkaspánttal futni, ez a neked való darab! Képes meghatározni a tejsavküszöbödet is, amit 5 ütés pontossággal tesz (általában 10 ütés pontosságot mérik be az ilyen típusú órák.)

Mivel folyamatosan monitorozza a futásaidat, egyéb edzéseidet, teljesítményedet, futómozgásodat, alvásodat és egészségügyi állapotodat, kikalkulálja a RAI értékedet (Running Ability Index), ami egy komplex mérőszám a futóteljesítményedről. Sőt, futóedző funkciójának köszönhetően személyre szabott tréningeket kínál, akár egy komolyabb megmérettetésre készülsz, akár csupán az a célod, hogy megőrizd a fittségedet. Ahogy változik az edzettségi szinted, úgy módosítja a számodra kiírt tervet, hogy minél inkább a te céljaidhoz és adottságaidhoz igazodjon. Azt is meghatározza, hogy az adataid alapján milyen idővel vagy képes lefutni például a maratont vagy egyéb távokat, és hogy mennyi ideig kell regenerálódnod egy-egy edzés után ahhoz, hogy optimális legyen a szervezeted állapota.

huawei watch gt runner
Forrás: HUAWEI

A HUAWEI WATCH GT Runner extrapontos GPS-szel is rendelkezik, ráadásul simán hazavezet, ha úgy érzed, eltévedtél, és már fogalmad sincs, merre kellene visszaindulni. A kedvenc útvonalaidat a HUAWEI egészségapplikáción keresztül másokkal is megoszthatod, és te is lecsaphatsz az ismerőseid kedvenc trackjeire, ha változatosságra vágysz!

KIEGYENSÚLYOZOTTABB MINDENNAPOK

  • Nem csak futhatsz benne, hanem egyéb sportokat is űzhetsz, így akár kikapcsolódsz, akár keresztedzést végzel, megteheted az órában természetesen. Az úszás sem akadály, mivel 50 méterig vízálló!

  • Ahhoz is számos funkciót kínál, hogy a mindennapi életedet egészségesebbé tedd: az alvásfigyelés, stressz-szint mérés, hidratáció - mind-mind hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy kiegyensúlyozottabb, fittebb, erősebb és egészségesebb legyél, amitől persze jobb futóvá is válsz közvetve!

  • Nagyon kényelmessé teszi az életet, hiszen vezeték nélkül is tölthető, válaszolhatsz a hívásaidra (ha Bluetooth távolságon belül vagy), csekkolhatod az üzeneteidet, felveheted a hívásaidat és zenét is hallgathatsz rajta.

  • Ha terepfutsz vagy túrázol, nagy segítségedre lehet a benne lévő barométer, ami jelez, ha hirtelen légnyomásváltozás történt, ezáltal hamarosan nagy vihar várható.

Ha kíváncsi vagy bővebben is a HUAWEI WATCH GT Runner futóórára, figyeld a runnersworld.hu-t, mert hamarosan bővebben is bemutatjuk a különböző funkcióit!